[#1] Pomożecie amiga 1200 ? :)
Link do zbiórki na miłość z dawnych lat :)

https://zrzutka.pl/6etkfn

Po zakupie zdjęcie oraz dołączenie nicku darczyńców o ile wyraża na to ochotę ;)
[#2] Re: Pomożecie amiga 1200 ? :)

@Tikooo, post #1

"Pomozemy na miare swych mozliwosci"
[#3] Re: Pomożecie amiga 1200 ? :)

@Tikooo, post #1

pomukbym, gdybyś był ładną panią... Nawet uwzględniając, że z 1 komentarzem to równie dobrze możesz być kolejnym klonem selera, z braku zajęcia produkującego kolejny bieda-trolerski wątek
[#4] Re: Pomożecie amiga 1200 ? :)

@snajper, post #3

"...że z 1 komentarzem to równie dobrze możesz być kolejnym klonem selera"

ewentualnie gimbusem wieszajacym sobie plakaty Elize nad lozkiem i brandzlujacym sie przy fotkach starszej siostry pomysł
[#5] Re: Pomożecie amiga 1200 ? :)

@selur, post #4

no czasami, jak nie mogę się z Tobą spotkać, to muszę sobie ulżyć jakoś inaczej. Ale mówiłeś, że te zdjęcia dajesz za zgodą swojej starszej siostry?
[#6] Re: Pomożecie amiga 1200 ? :)

@Tikooo, post #1

Jedni dla miłości wyjadą, pozbierają szparagi przez miesiąc, ale po co?
Inni wolą żebrać, bo frajerów nie brakuje, więc trzeba doić.
[#7] Re: Pomożecie amiga 1200 ? :)

@Tikooo, post #1

To zdjecie to gdzies w wiadomosciach bedzie? Plakat moze jakis na miescie?
[#8] Re: Pomożecie amiga 1200 ? :)

@softiron, post #7

Na dworcu w Sosnowcu bedzie plakat.
[#9] Re: Pomożecie amiga 1200 ? :)

@Tikooo, post #1

Biorąc górnolotność waszych wypowiedzi to gdyby nie to że wiecie co to amiga pomyślałbym, że odpowiedzi piszą właśnie gimbusy a pro po gimbusy już nie istnieją nie ma gimnazjów :) i co prawda nie pomogliście ale rozbawiliście mnie do łez swoimi wypowiedziami :)))

Ostatnia aktualizacja: 20.02.2019 23:18:42 przez Tikooo
[#10] Re: Pomożecie amiga 1200 ? :)

@Tikooo, post #9

ooo, a już się obawiałem, że typek odpuścił... To ja tu sobie posiedzę i poczekam na dalszy rozwój akcji.

[#11] Re: Pomożecie amiga 1200 ? :)

@mikecios, post #8

Demyt... To nie zobacze bo mam niewazny paszport juz a na paszport Polsatu tez nie wpuszczaja.
[#12] Re: Pomożecie amiga 1200 ? :)

@snajper, post #10

Rozwój jest, ktoś wpłacił 3 zł :) Jest progres :D
[#13] Re: Pomożecie amiga 1200 ? :)

@Zaki-Czan, post #12

Gimby swojego zawsze wespro :)

Ale tak powaznie... Opowiedz swoja historie... Co Cie sklonilo do takiego kroku...Bo moze my czegos nie wiemy, moze tam kryja sie jakies truuuuudne spraaaawy....
[#14] Re: Pomożecie amiga 1200 ? :)

@Zaki-Czan, post #12

pewnie wpłacił sam sobie, z nadzieją, że ktoś połknie haczyk i dalej potoczy się samo. W sumie weźcie dorzućcie parę zeta, będzie na kolejny selerowy starter. Lepszy bieda-trolling niż brak trollingu, a tytuł nadwornego klauna PPA do czegoś zobowiązuje. OK
[#15] Re: Pomożecie amiga 1200 ? :)

@snajper, post #14

Nie mam drobnych, grubych zresztą też nie.
[#16] Re: Pomożecie amiga 1200 ? :)

@mikecios, post #15

Haahahah :)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem