[#1] Bomfunk Mc's - Freestyler 2019 !
Boom !
Wrócili po 20 latach ;) chociaż na chwilę :>

[#2] Re: Bomfunk Mc's - Freestyler 2019 !

@mikecios, post #1

Красивая девушка, resztę sp^erdolili.

ale muza spoko super Parę innych fajnych kawałków też mieli

tańczący kokos tańczący kokos tańczący kokos idę spać, bo jutro szkoła. buuu!
[#3] Re: Bomfunk Mc's - Freestyler 2019 !

@mikecios, post #1

Jak na moje ucho to muza się nie zmieniła, a tylko klip jest inny.

Tamten młodziak jest już pewnie starawy i jego młodszego sobowtóra znaleźli hehe.
[#4] Re: Bomfunk Mc's - Freestyler 2019 !

@ZbyniuR, post #3

Z tą różnicą że to jest dzioucha :>
[#5] Re: Bomfunk Mc's - Freestyler 2019 !

@mikecios, post #4

tez mialem problem z rozroznieniem czy to chlopak czy dziewczyna.

jacy dzis ci mlodzi ludzie sa wujowi... takie obojnaki bleeeee

p.s.
pewnie snajper tez wyglada jak taki zabo-ropuch
[#6] Re: Bomfunk Mc's - Freestyler 2019 !

@selur, post #5

seler i jego końskie zaloty OK
[#7] Re: Bomfunk Mc's - Freestyler 2019 !

@mikecios, post #4

A tu porównanie obu klipów
https://www.youtube.com/watch?v=cSzSxF5jojc
[#8] Re: Bomfunk Mc's - Freestyler 2019 !

@ZbyniuR, post #7

nie widzę nigdzie amigowego mixu freestylera w mod. Może 20-lecie to dobra okazja, żeby uzupełnić tę rażącą lukę?
Przemyślcie to, a ja idę po nowe najacze.
[#9] Re: Bomfunk Mc's - Freestyler 2019 !

@ZbyniuR, post #3

Tamten młodziak jest już pewnie starawy i jego młodszego sobowtóra znaleźli hehe.

Gościu co wystąpił w teledysku miał wtedy 15 lat, więc z mojej perspektywy nie jest jakoś stary :D
można go znaleźć na FB. A jak masz blisko do Francji, to może ci nawet obiad ugotuje. Z ostatnich informacji wynika, że pracuje jako szef kuchni w restauracji :D

Marlo Snellman - Freestyler guy
[#10] Re: Bomfunk Mc's - Freestyler 2019 !

@snifferman, post #9

Zacząłem szperać za tym nazwiskiem i uświadomiłem sobie że tak właściwie to nie wiem o czym jest tekst. Jakoś nigdy wcześniej mnie to w tym kawałku nie zainteresowało. W sumie nic specjalnego.

Ale klip robiono jeszcze w czasach gdy były one mini filmami, które opowiadały jakąś historię. A w ostatniej dekadzie reżyserów zastąpiono choreografami, więc już tylko podskakują i machają łapkami. Nudy.
[#11] Re: Bomfunk Mc's - Freestyler 2019 !

@ZbyniuR, post #10

Ja kiedyś myślałem, że bohater teledysku jest jednym z kolesi ze zespołu. Dopiero teraz się dowiedziałem prawdy :D

Machanie łapkami-nuda... machanie innymi częściami ciała czasem wzbudza cieawość i zainteresowanie :D
[#12] Re: Bomfunk Mc's - Freestyler 2019 !

@mikecios, post #1

Wczoraj widziałem tą nową wersję teledysku Mega :) Mój ulubiony kawałek z dzieciństwa.
[#13] Re: Bomfunk Mc's - Freestyler 2019 !

@snajper, post #8

To jest trudny numer do zmieszczenia w 4ch. I żeby do tego brzmiał jak należy. Hmm, może by chiptune jakiś z tego i owszem
[#14] Re: Bomfunk Mc's - Freestyler 2019 !

@groovebox, post #13

A Digibooster i np 8 kanałów ? Wiekszosc Amig to uciagnie ;)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem