[#1] pytania do wróżki Salomei
tutaj je podawajcie! Macie okazję poznać przyszłość Amigi. Pytania powinny być związane z Amigą, innych nie będę uwzględniał.

P.S. selur, Ty jesteś Lechu, czy Janek?

Ostatnia aktualizacja: 14.03.2019 12:54:33 przez snajper
[#2] Re: pytania do wróżki Salomei

@snajper, post #1

Kiedy mnie kac puści
[#3] Re: pytania do wróżki Salomei

@groovebox, post #2

to bez wróżki Salomei mogę Ci wywróżyć, że do 1 kwietnia puści. I w dodatku zrobię to całkiem za darmo. Wróżka Salomea oferuje usługi wróżbiarskie od 1 kwietnia i podała mi cennik, i już jej nie kocham. buuu!
[#4] Re: pytania do wróżki Salomei

@snajper, post #3

Jak jej nie lubisz, to podlinkuj filmik z pytaniem "w co pani lubi bardziej?" albo "czy lubi pani w d..." ;)
[#5] Re: pytania do wróżki Salomei

@RomanWorkshop, post #4

lepiej nie, bo jak podlinkuję, to przyjdzie moderator-man i da mi Tańczący banan Ale po odpowiedziach wróżki Salomei i wróżki Oriany można wnioskować, że wróżki mają zbliżone gusta. Tylko wróżbicie Ezoteriuszowi coś agresor się włączył.
[#6] Re: pytania do wróżki Salomei

@snajper, post #5

On pewnie nie lubi, więc nie ma mu się co dziwić.
[#7] Re: pytania do wróżki Salomei

@RomanWorkshop, post #6

ale to można powiedzieć kulturalnie, a nie od razu mówić brzydko.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem