[#1] WordWorth 7 na PC czyli jak zdenerwować informatyka w pracy
Daaawno daaawno temu, a może całkiem niedawno, obiło mi się o uszy że istnieje wersja WordWortha 7 na PieC. Przekopałem trochę internetu który na ten temat za dużo nie wypluł i już zacząłem myśleć ze to tylko jakaś legenda aż tu nagle dzisiaj znalazłem ! :D
Faktycznie istnieje wersja na pc z numerkiem 7 autorstwa tej samej firmy która wypuściła nasz edytor na Ami :D
Może o tym wiedzieliście ale ja byłem bardzo zaskoczony.

Tak jak nasza Ami wersja, zapisuje i odczytuje pliki we własnym formacie a na otarcie łez jest RTF.
Akurat dzisiaj musiałem naszym obrażonym na cały świat informatykom uważajacym się za the best in the whole universe, wysłać parę dokumentów textowych i tu w ramach żarciku spytałem w jakim formacie im wysłać.
"W jakim tylko chcesz, odczytamy w każdym"
Tak ? no to proszę :D

Pierwsze telefony były z pretensjami że pliki są uszkodzone i co to za dziwne rozszerzenia ?
Koniec końców się poobrażali i jutro muszę jak będą grzeczni, wysłać jeszcze raz w "zrozumiałym formacie :D
[#2] Re: WordWorth 7 na PC czyli jak zdenerwować informatyka w pracy

@mikecios, post #1

Zawsze mnie ten świat zadziwia Gratuluję wykopu OK
[#3] Re: WordWorth 7 na PC czyli jak zdenerwować informatyka w pracy

@mikecios, post #1

Trolling is a art.
[#4] Re: WordWorth 7 na PC czyli jak zdenerwować informatyka w pracy

@Ralpheeck, post #3

Lepiej wsadź im płytę bootującą z Amiga Forever.
Lepszy efekt.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem