[#1] żalpost
żal gnębi duszę mą biedną.
jak myślicie, czy pani wróżka Salomea mnie jeszcze polubi? :c
albowiem jest mi tak bezdennie smutno, że nawet bezdennie płaskie trolposty selera mnie nie wzruszą.

p.s. proszę pana moderator-mana o nie zamykanie wątku. To wątek służący wyrażeniu bólu trapiącego me serce, a nie jakiś spam o wróżce Salomei, jak pan sobie zapewne myśli!

Ostatnia aktualizacja: 21.03.2019 23:42:36 przez snajper
[wyróżniony] [#2] Re: żalpost

@snajper, post #1

Leki Ci się skończyły? ;)
[wyróżniony] [#3] Re: żalpost

@RomanWorkshop, post #2

Klonazepam zaczyna dopiero wchodzić ;)
[wyróżniony] [#4] Re: żalpost

@RomanWorkshop, post #2

spokojnie, mam zapas. siedzi, pije i chrupki torcik
Ale ogólnie to pani wróżka Salomea przedwczorej odwiedziła pana fryzjer-mana i po zapoznaniu z najświeższą serią jej samojebek stwierdziłem z radością, że nie kocham jej już! jupi! Może jeszcze będę, kiedy odrośnie jej fryzura, jaką powinna nosić kobieta, a nie na jakiegoś chłoptasia. Wtedy jeszcze jest szansa, że znów będzie najpiękniejszą wróżką w Polsce. sędzia W każdym razie tymczasowo wątek można zamknąć. sędzia
[wyróżniony] [#5] Re: żalpost

@snajper, post #4

faktycznie straszny zrobił się z niej teraz paszkwil...
ale wiesz jak mówią...
każda potwora ma swego amatora.

choć mówią też: potwór nie potwór ważne że ma otwór...
[wyróżniony] [#6] Re: żalpost

@snajper, post #1

[wyróżniony] [#7] Re: żalpost

@selur, post #6

na szczęście zdążyłem zjeść wszystkie posiłki dzisiaj i zażyć alkohol który niewątpliwie uspokoił żołądek po zobaczeniu ... tego.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem