[#1] ile robicie znaków na minutę?
tu? Zróbmy konkursa!
[#2] Re: ile robicie znaków na minutę?

@snajper, post #1

Nie ma szans, żeby zrobić choćby jeden taki znak w minutę:

[#3] Re: ile robicie znaków na minutę?

@RomanWorkshop, post #2

hehe, nie... Bo to, co Ty pokazałeś, to jest drogowy znak, a mi chodziło o takie znaki, które pojawiają się na ekranie, jak człowiek pisze na klawiaturze. Znaczy nie jak położy na klawiaturze kartkę i na niej pisze długopisem, tylko kiedy wciska te klawisze ze znaczkami. To ja myślałem o takich znakach, bo to wtedy, jak na minutę wciśnie np. 200 klawiszy, to się nazywa, że robi 200 znaków na minutę. Tylko ten tekst, który pisze, musi być składny, a nie że tak wciśnie wszystkie klawisze naraz, bo to wtedy to się nie liczy.
Ale dobre to było, śmieszne.
[#4] Re: ile robicie znaków na minutę?

@snajper, post #1

[#5] Re: ile robicie znaków na minutę?

@snajper, post #1

szieeet. Przeglądam to na smartfonie, więc rekordu raczej nie będzie... buuu!
snajp dawaj wynika
[#6] Re: ile robicie znaków na minutę?

@movin, post #5

ja to trochę gorzej niż kolega wyżej, bo tylko jakieś 397 z hakiem. Za to za pierwszym podejściem, dalej nie próbowałem. Może jakbym się postarał, to bym wyciągnął te 450. Ciekawi mnie, jakim sposobem te cwaniaki z pierwszych miejsc wyciągają prawie 1000, cheatery jakoweś... Chociaż sądząc po tym tutaj, to wszystko jest możliwe siedzi, pije i chrupki
[#7] Re: ile robicie znaków na minutę?

@snajper, post #1

tu? Zróbmy konkursa!

Slabo, bo mi sie dzisiaj palce mieszaja. 334,7 znakow na minute (66,9 slow na minute) z poprawnoscia tylko 96,5%. Fatalnie, kiedys pisalem szybciej i z mniejsza iloscia bledow. Coz, mlodszy juz nie bede ;)
[#8] Re: ile robicie znaków na minutę?

@mschulz, post #7

gwizdanie siedzi, pije i chrupki

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem