[#1] Akcja non-profit dla dzieci, możliwość reklamy
Jest taka rzecz, że kolega organizuje większą imprezę/festiwal w okolicach dnia dziecka i odezwał się do mnie w kwestii czy ktoś chciałby zorganizować jakieś retro maszyny do pogrania.

Czas i miejsce: 2 czerwca niedziela 10:00-15:00, Luboń k.Poznania, tereny LOSIR(http://losir.eu), boisk i sąsiadującej szkoły.
Ja w tym osobiście udziału nie biorę, bo nie dysponuję sprzętami, które mógłbym wystawić do grania, więc w szczegóły nie będę się zagłębiał, a jedynie przekazuję informację ogólną, pytam czy jest ktoś zainteresowany i mogę skontaktować chętne osoby wówczas bezpośrednio z tym moim kolegą, bo wiem, że są osoby, które lubią takie imprezy i lubią w ten sposób się udzielać.

Koncepcja ogólna jest taka, że jest fundacja, która zajmuje się zorganizowaniem większej imprezy z różnymi atrakcjami, której celem jest zabawa i atrakcje dla dzieciaków, a przy okazji zbierane są pieniądze na zakup drukarek 3D dla szkół i zorganizowanie kółek/zajęć w szkołach z wykorzystywaniem nowoczesnych technologii druku 3D. Całość organizowana jest non-profit - taka akcja żeby wspomagać szkoły.
Festiwal będzie okraszony konkursami, nagrodami itd, a uczestnikami będą głównie dzieci z rodzicami.

No i teraz do rzeczy: na imprezie będą między innymi stanowiska do grania, będą pecety, będzie trochę konsol itd, ale mają też być retro sprzęty do pogrania. Już tam są zorganizowane jakieś Pegasusy z telewizorami CRT, będzie można postrzelać do kaczek, ale kumpel chciałby żeby też pojawiły się jakieś stare komputerki, typu Amiga, może jakieś C64, czy też Atari, czy inne. Łącznie przewidzianych jest kilkadziesiąt stanowisk do grania.

Gdyby ktoś chciał wziąć w tym udział i wystawić jakiś sprzęt to zapraszam, ewentualnie może ktoś chciałby pożyczyć po prostu sprzęt, to kolega też może zorganizować dowóz/przewóz itd, choć sądzę, że raczej jeśli ktoś się zdecyduje sprzętu użyczyć, to będzie wolał sam tym zawiadywać i wziąć udział w imprezie.
W zamian za taki udział można liczyć na reklamę - umieszczenie loga na plakatach i w miejscu imprezy, miejsce na stand, stoisko firmowe itp reklamowe tematy, więc myślę, że można np. zorganizować sobie dobrą reklamę firmy wokół stanowisk z Amigami.

Jak by co, to zapraszam do kontaktu na priva zainteresowanych.
[#2] Re: Akcja non-profit dla dzieci, możliwość reklamy

@Mq, post #1

Weź to może wrzuć w jakimś bardziej widocznym dziale, bo tutaj to tego nikt nie zauważy. W dziale integracji, czy cuś. Albo poproś Recedenta by przeniósł ten wątek. A szkoda by było, bo takie inicjatywy warto wspierać. Dla mnie za daleko niestety. ;)
[#3] Re: Akcja non-profit dla dzieci, możliwość reklamy

@teh_KaiN, post #2

ja to bym wrzucił na Secret Lewela siedzi, pije i chrupki

Ostatnia aktualizacja: 03.04.2019 13:13:20 przez snajper

jak coś, to mogę kopy i paste, ale ewentualne pytania zainteresowanych to wtedy nie wiadomo co z tym. Albo np. arti, albo nowy typek Z gadacza, czy kto tam ma jeszcze dostępa

Ostatnia aktualizacja: 03.04.2019 13:16:58 przez snajper
[#4] Re: Akcja non-profit dla dzieci, możliwość reklamy

@teh_KaiN, post #2

Nie wiedziałem gdzie takie info wrzucić szczerze mówiąc, więc poleciało tutaj, bo było napisane, że tu wrzucamy coś co nie pasuje do niczego.

W takim razie czy mogę prosić moderatora/admina o rzut okiem czy się nadaje gdzieś indziej (np. do integracji) i wówczas o przeniesienie?
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem