[#1] W co i na czym gracie w pracy ?
Jak w temacie.
W co i na czym pogrywacie w pracy jeśli złapiecie krótką chwilę dla siebie ? ;)
Dla przykładu dzisiaj przed pracą wykopałem w domu z odmętów zapomnienia i przywróciłem do życia oto takie cudo z czasów podstawówki, które zepchnęło na boczny tor "Jajka".

[#2] Re: W co i na czym gracie w pracy ?

@mikecios, post #1

ja sobie gram na gramofonie. siedzi, pije i chrupki gwizdanie

Ostatnia aktualizacja: 11.04.2019 20:48:50 przez snajper
[#3] Re: W co i na czym gracie w pracy ?

@snajper, post #2

Na gramofonie to gram w domu.
[#4] Re: W co i na czym gracie w pracy ?

@snajper, post #2

A jak sobie grasz na gramofonie to w gramofonie masz caly ten kram?
[#5] Re: W co i na czym gracie w pracy ?

@mikecios, post #1

Jak pracowałem kiedyś w handlu. Mieliśmy program do zarządzania fakturami, paragonami, itp. Nazywał się "sóbjekt giete". I miał on ficzer, że po naciśnięciu ctlr+ sekwencja klawiszy odpalała się gra w kulki. Można było, ustawić bodajże planszę 8x8, 16x16, 32x32. Najlepsze było, że zapisywało się hi-score. Kiedy wieść rozeszła się po oddziałach. Wszyscy w to tłukli zamiast robić hehe. I najśmieszniejsze było to, że nawet admin nie był w stanie tego przyblokować. I pisał maile do wydawcy, żeby coś z tym zrobili. Nigdy nic nie zrobili. Nie wiem jak dzisiaj, bo to będzie 9lat jak olałem tę firmę.

Oczywiście od pasjansa lub pinballa zaczynało się dzień, który odpalany był z CMD, myślał cwaniak, ze jak po usuwa skróty, to wszyscy będą myśleli, że komputer w pracy służy tylko do pracy.
[#6] Re: W co i na czym gracie w pracy ?

@recedent, post #4

właśnie tak, tra li tra la la la, tra li tra la la la!
[#7] Re: W co i na czym gracie w pracy ?

@mikecios, post #1

amator... :P

[#8] Re: W co i na czym gracie w pracy ?

@softiron, post #7

Raczej nie mam takiego luzu ;)
[#9] Re: W co i na czym gracie w pracy ?

@mikecios, post #8

ja też ale gdybym kiedyś miał... to mam gdzie usiąść. :)
a tak to 20 minut na koniec dnia pyk pyk..
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem