[#1] Uwaga Alegro
Uwaga na amigę 1200.
Poszukuję amigi 1200 i znalazłem taki oto przypadek. Ta amiga była wystawiona już jakiś czas temu:

link

Pewnie okazała się nie sprawna, i została odesłana, ale ona znów jest wystawiona na Allegro tylko że z innego konta.

link

zdjęcia trochę obrobione ale jak się przyjrzeć dokładnie to to samo.

Ostatnia aktualizacja: 05.05.2019 09:55:55 przez pocisk1982

Ostatnia aktualizacja: 05.05.2019 09:58:10 przez pocisk1982

Ostatnia aktualizacja: 05.05.2019 10:00:28 przez pocisk1982
[#2] Re: Uwaga Alegro

@pocisk1982, post #1

Linki są te same to i Amiga ta sama
[#3] Re: Uwaga Alegro

@Norbert, post #2

Sorki przesyłam nowy link
link
[#4] Re: Uwaga Alegro

@pocisk1982, post #3

Jak ktoś w PL pisze, że niesprawdzona=na 99%niesprawna. Dlatego (między innymi) przestałem kupować tutaj, niestety taka jest brutalna prawda. Na Ebayu wiele razy kupowałem niesprawdzone sprzęty i nie przypominam sobie, żeby któryś potem nie działał. Ale to jest tylko moje zdanie w razie czego
[#5] Re: Uwaga Alegro

@AD99, post #4

a ja swoją pierwszą Amigę kupioną na allegro nabyłem właśnie na aukcji z gatunku niesprawdzonych, w cenie ~60 PLN. Kompik okazał się być w 100% sprawny, jedyny mankament to ukruszona obudowa. siedzi, pije i chrupki Płyta rev. 5, więc dziś tylko trzymam w pudełku, z braku miejsca.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem