[#1] Microvitec Amiga M1538S
Czesc,
na OLC sie pojawil ale za 999zl

Chce tylko by ktos utwierdzil mnie w przekonaniu ze taka cena za ten monitor jest ceną kosmiczną szeroki uśmiech (wtedy go nie kuipie, hehehe)
[#2] Re: Microvitec Amiga M1538S

@peceha, post #1

Ładny stan. I niedaleko ode mnie. Ja bym brał.
[#3] Re: Microvitec Amiga M1538S

@peceha, post #1

A M1764 nie mają?

W sumie to w czasach gdy ten monitor był nowy to kosztował więcej, ale na ten przykład ja bym nie brał. Nawet 30-calowego Cinema Display do mojego G5 bym nie wziął w takiej cenie. No, ale ze mnie jest biedna mosowca, śpiąca w pudle po DigiBoosterze:

[#4] Re: Microvitec Amiga M1538S

@recedent, post #3

Ja brałbym gdyby mnie było stać.
[#5] Re: Microvitec Amiga M1538S

@Hexmage960, post #2

No i badz tu madry

napisalem kolesiowi, ze dam mu 500 to odpisal bym ... no wlasnie szeroki uśmiech
M17 raczej nie mam szans dostac a ten wyglada na zdjeciach na calkiem zadbany...
.. Wiec bede myslal dalej.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem