[#1] Dziwna wpłata
Tak jak w temacie dostałem na konto bankowe dziwną wpłatę. Z przelewu znam imiona i nazwisko osoby wpłacającej, numer konta, kwotę - nie dużą(nie 1zł etc) ale nie wiem dlaczego dostałem ten przelew:/. Ktoś coś może miał podobnego albo może coś podpowiedzieć co jest grane?
[#2] Re: Dziwna wpłata

@Tomski, post #1

Ktos sie dupnal z numerem konta i poszlo do Ciebie ? Zwroc i dopisz ze pomylka i po sprawie.
Tak sadze.
[#3] Re: Dziwna wpłata

@mikecios, post #2

Też o tym myślałem, ale w czasach wyłudzania kasy zastanawiam się czy jest możliwe wykorzystanie takiego mojego "zwrotnego przelewu" jako potwierdzenie czegoś np. wzięcia kredytu:/. Szukam dziury w całym ale wolę uważać. Dzięki za odpowiedź. Pomyślę.
[#4] Re: Dziwna wpłata

@Tomski, post #3

Przelew dostales z naszych bankow czy z jakiegos egzotycznego ?
[#5] Re: Dziwna wpłata

@Tomski, post #3

Nie odsyłaj sam. Napisz do opiekuna z banku lub samego banku (Twojego) i powiedz o co chodzi, niech wyjaśniają.
[#6] Re: Dziwna wpłata

@96, post #5

1. Wyjaśniło się:).
2. Przelew było z tego samego banku co mój bank.
3. Odesłałem z odpowiednią informacją w tytule przelewu(m.in. o pomyłce etc.). Wtedy okazało się, że ta kasa jednak była dla mnie - zapomniałem o pewnej "robocie".
4. Dostałem ponownie tę kwotę:).
[#7] Re: Dziwna wpłata

@Tomski, post #6

Skleroza nie boli, ale co sie czlowiek naodsyla swoich piniedzy ;)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem