[#1] szybkie panie i ładne samochody
korzystając z chwili odpoczynku od tworzenia soundtracków do gier naumiam się produkować filmy.
Jako temat wziąłem oczywiście Lotusa, bo Lotusy rulezują bardziej niż Amiga i dlatego kiedyś sobie takiego kupię. OK Tymczasem przedstawiam państwu pierwszy efekt mojej wielogodzinnej wytężonej pracy:

w założeniu kcem zrobić takie dłuższe z całymi soundtrackami.
Mam tylko nadzieję, że nikt mnie nie ścignie za fota. Zdobyć go nijak nie idzie, bo jedyne znane goglowi źródło jest out of stock. buuu! Toteż lipna jakość tej pani taka.
[#2] Re: szybkie panie i ładne samochody

@snajper, post #1

nie to, że tobie tego nie życzę, ale chyba nie kupisz, nie w tym śmiesznym kraju...

Ostatnia aktualizacja: 28.09.2019 10:08:26 przez Shredder
[#3] Re: szybkie panie i ładne samochody

@Shredder, post #2

to pojadę sobie do innego kraju i kupię.
[#4] Re: szybkie panie i ładne samochody

@snajper, post #3

tak zrób.
[#5] Re: szybkie panie i ładne samochody

@snajper, post #1

kolejny dzień, kolejny samochód i kolejna pani. OK

W zasadzie to ten sam samochód i ta sama pani, chociaż może nie widać, no ale musicie mi wierzyć na słowo.
Dzisiaj, jak już podstawy zakumałem, można było poświęcić chwilę na doprawienie kilkoma zacnymi efektsami.
[#6] Re: szybkie panie i ładne samochody

@Shredder, post #2

nie to, że tobie tego nie życzę, ale chyba nie kupisz, nie w tym śmiesznym kraju...

sorry, że trochę spamuję w temacie, ale... chyba jednak kupię. Jest nawet Lotus Esprit niczym wyjęty z gry gwizdanie I to we wsi całkiem niedaleko, rzut beretem ze wsi w której brat mój mieszka. Jakby co, to zaklepuję sobie ten model.
[#7] Re: szybkie panie i ładne samochody

@snajper, post #5

Zrób tak, żeby pani poruszała się w rytm muzyki ;)
[#8] Re: szybkie panie i ładne samochody

@RomanWorkshop, post #7

jak już sobie taki wózek sprawię, to nie będzie problemu. Tylko wtedy muszę skądś jeszcze skombinować kamerę.
[#9] Re: szybkie panie i ładne samochody

@snajper, post #1

https://soundcloud.com/przem-ys-aw/lotus_3_mountain

generalnie uważam, że ten aranż zakończyłem. jak macie jakieś sugestie to dawać. oryginalnie mnie ten numer drażnił bo fajny ale krótki. użyłem do tego "prawdziwego" syntezatora Yamahy ale całość złożyłem w ReNoise. i mam zamiar go wrzucić na amigaremix.com.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem