korzystając z chwili odpoczynku od tworzenia soundtracków do gier naumiam się produkować filmy.
Jako temat wziąłem oczywiście Lotusa, bo Lotusy rulezują bardziej niż Amiga i dlatego kiedyś sobie takiego kupię. Tymczasem przedstawiam państwu pierwszy efekt mojej wielogodzinnej wytężonej pracy:
w założeniu kcem zrobić takie dłuższe z całymi soundtrackami.
Mam tylko nadzieję, że nikt mnie nie ścignie za fota. Zdobyć go nijak nie idzie, bo jedyne znane goglowi źródło jest out of stock. Toteż lipna jakość tej pani taka.
W zasadzie to ten sam samochód i ta sama pani, chociaż może nie widać, no ale musicie mi wierzyć na słowo.
Dzisiaj, jak już podstawy zakumałem, można było poświęcić chwilę na doprawienie kilkoma zacnymi efektsami.
nie to, że tobie tego nie życzę, ale chyba nie kupisz, nie w tym śmiesznym kraju...
sorry, że trochę spamuję w temacie, ale... chyba jednak kupię. Jest nawet Lotus Esprit niczym wyjęty z gry I to we wsi całkiem niedaleko, rzut beretem ze wsi w której brat mój mieszka. Jakby co, to zaklepuję sobie ten model.
generalnie uważam, że ten aranż zakończyłem. jak macie jakieś sugestie to dawać. oryginalnie mnie ten numer drażnił bo fajny ale krótki. użyłem do tego "prawdziwego" syntezatora Yamahy ale całość złożyłem w ReNoise. i mam zamiar go wrzucić na amigaremix.com.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.