[#1] Porozmawiajmy o hulajnogach i elektrycznych wozidłach jednoosobowych
Żeście się uparli ciągnąć ten temat...
[#2] Re: AMIWIGILA.... czy Radziflix scanselował kolejny sezon?
Wg mnie hulajnogi i wszelkie te deski z kółkami, wrotki i wręcz jednokołowce elektryczne to nie tyle przyszłość, tylko zdziecinnienie w imię postępu i wymyślania ludziom coraz nowych potrzeb o których w przededniu premiery nie mieli pojęcia. Facet w wieku średnim na takich gadżetach wygląda - przepraszam - komicznie i to nie dlatego , że to hulajnoga , ale 1. kulturowo kojarzy się z małym dzieckiem (wiem - stereotyp z kolumnami) , 2. jeszcze chwila a ludzie przestana co tam sport - przestana chodzić.... do i tak już pobliskich marketów.

Ostatnia aktualizacja: 04.10.2019 14:41:05 przez xtro
[#3] Re: AMIWIGILA.... czy Radziflix scanselował kolejny sezon?

@xtro, post #2

PS. a wiecie ci się stanie jak się ta moda utrwali i upowszechni? Już wam tłumaczę: następry krok to UREGULOWANIE - czyli tablica rejestracyjna, prawo jazdy, obowiązkowe oc i podatek drogowy..... ci co kumają czaczę zrozumieją ten komentarz. ;)
[#4] Re: AMIWIGILA.... czy Radziflix scanselował kolejny sezon?

@xtro, post #2

Propo lenistwa do chodzenia...
Nie wiem jak w PL, ale w UK nie ma tygodnia żebym choć raz nie zobaczył turladełka tego typu:

A hulajnogę z baterią widuję z raz na parę lat.

Ostatnia aktualizacja: 05.10.2019 03:27:28 przez ZbyniuR
[#5] Re: AMIWIGILA.... czy Radziflix scanselował kolejny sezon?

@ZbyniuR, post #4

Do sklepu zawsze można podjechać, a po sklepie trzeba chodzić, czekam więc na biedra drive through ...
[#6] Re: AMIWIGILA.... czy Radziflix scanselował kolejny sezon?

@makarsky, post #5

przecie teraz juz zadzwonisz i Ci ze sklepu przywiezum...
Ubery, kuriery i inne. Nawet w niehandlowe niedziele.
[#7] Re: AMIWIGILA.... czy Radziflix scanselował kolejny sezon?

@ZbyniuR, post #4

ja to widuje codziennie
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem