@selur, post #8
No popatrz jakie zainteresowanie wzbudziła moja skromna osoba. Czuję się niemal jak ofiarą nekrofilia. Co do ppa. Nie jestem na nikogo obrażony. Po prostu dnia pięknego z rana poszedłem swoją drogą. Czy jest sens wracać? Pamiętam jak robiłem 200 lat temu mój pierwszy wywiad z MDW. Opowiadał mi o tym jak z workiem stracił etuzjam i mu się nie chce. Nie mogłem tego wtedy pojąć. Teraz ja jestem na tym etapie i mi się po prostu nie chcę. Mam w pokoju Amigę 4000 oryginał tower,cd32,.a2000 tower,c128. Gdzieś jeszcze leży a600. Tydzień temu mi paczka z USA przyszła z nowymi dyskietkami 5.25 i amigiwymi dd ale jakoś brakuje motywacji aby się za to wziąć. Zresztą twojej paczki z przed miesiąca nawet jeszcze nie rozpakowałem. Człowiek sobie zadaje pytanie gdzie jest ten holerny entuzjazm.l z przed parunastu lat. Co do samego ppa to ci powiem w "tajemnicy" l, że newsa o ibrowse 2.5 ja wysłałem do redakcji ale sie nie podpisałem,że to ja bo w sumie nie widziałem takiej potrzeby.
Natomiast jeśli chodzi i samo życie w UK to jest mi tu bardzo dobrze. Sam się śmieje z siebie jak pisałem z 15 lat temu na ppa,że angielskiego się uczyć nie będę bo o emigracji nie myślę. No i co? Pewnego pięknego dnia się spakowałem i pojechałem. Tutaj są jednak możliwość aby się dorobić.
Ktoś chce zastrzyk?
@BULI, post #10
@recedent, post #1
@BULI, post #19