[#1] O Fejsbuku do rozpuku
Dajecie tutaj.
[#2] Re: Retro Bones!
a jak ktos nie jest lewakiem i nie ma wstepu do tych lewackich portali, to co ma zrobic?
[#3] Re: Retro Bones!

@selur, post #2

No kurka wodna, ile razy jeszcze ktoś się będzie chwalił że nie ma konta na facebook'u. Nie mieć konta to żaden wyczyn. Załóżcie sobie jakiegoś maila, fikcyjnego, np. amigafacemailfake@wp.pl, na tego maila załóżcie sobie konto na facebook i tyle a nie ciągle biadolicie że nie macie dostępu do facebook'a. Ja pierniczę, nikt wam nagrody na koniec życia nie da za to że nie mieliście tam konta. I tylko ciągle prośby żeby ktoś wrzucił tutaj wiadomości z facebook'a bo " ja nie mam tam konta ". Jezus maryja
[#4] Re: Retro Bones!

@AmmigaCDTV, post #3

"Nie mieć konta to żaden wyczyn"
podobnie jak nie miec mozgu a miec konto
[#5] Re: Retro Bones!

@AmmigaCDTV, post #3

kiedyś próbowałem tak zrobić....
kazało mi zweryfikować maila i wysłać zdjęcie żeby sprawdzili sobie czy ja to ja....
potem na podstawie tego zdjęcia weryfikowali.... weryfikowali... weryfikowali...
aż zablokowali i skasowali.
i tyle przygody z fakbukiem. Wybieram życie.
[#6] Re: Retro Bones!

@softiron, post #5

bo nie umisz i tyle. Ja niedawno zrobiłem to samo z jakimiś fejk danymi i działało od ręki, i pewnie nadal działa. Po prostu Marek Cukierburger wyczuwa, komu można blokować konta, a z kim lepiej nie zadzierać.
[#7] Re: Retro Bones!

@snajper, post #6

btw

[#8] Re: Retro Bones!

@softiron, post #5

Ja mam tak kilka kont założonych i z niektórych nawet ślę polubienia dla kumpli stronek ( tzn. " stronek facebook'owych ) i cały czas działają. Jak ktoś nie potrafi założyć sobie konta na tak prostym portalu jak facebook to ręce opadają. " Ja nie potrafię , wyślijcie mi co tam jest ".

Ja mam konto prywatne na facebook'u i kilka fake'owych i rzeczywiście przegrałem życie, jestem już degeneratem :( Pomocy.
[#9] Re: Retro Bones!

@AmmigaCDTV, post #8

Z fejsem jest jak z alkoholem.
Jedni nie potrafią godziny wytrzymać bez,
inni boją się że jak posmakują to wpadną w nałóg,
a ci normalni czasem łykną lampkę, a potem butelka stoi i ich nie kusi. :)

Moim zdaniem jak ktoś nie chce mieć fejsa to niech się nie interesuje co tam jest, i kropka. A jak chcesz korzystać z tamtejszych treści to załóż konto i nie świruj.

Jakieś głupie deklaracje walki ze systemem. Jak nie chcesz być śledzony to nie korzystaj z telefonu, z internetu ani z konta bankowego. A jak korzystasz to komputery i tajne służby i tak wszystko o tobie wiedzą, bez względu na to czy masz konto na FB czy nie.
[#10] Re: Retro Bones!

@ZbyniuR, post #9

ja chetnie zaloze fake konto (chyba juz tysieczne) ale nie wiem jak na fejsie sie to robi.
Ktos pomoze?
[#11] Re: Retro Bones!

@selur, post #10

ja chętnie pomogę. Ale...

[#12] Re: Retro Bones!

@snajper, post #11

[#13] Re: Retro Bones!

@selur, post #12

no już jest gotowa. W gratisie jako zestaw dla seniorów dostajesz fotel bujany.
i karton Biovitalu.

Ostatnia aktualizacja: 08.11.2019 12:53:40 przez snajper
[#14] Re: Retro Bones!

@selur, post #2

Też nie jestem lewakiem, a konto na fb mam.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem