[#1] Pomocy, na Linuksie snajperowi nie działają ulubione strony!
Ratujcie, panowie!
[#2] Re: Nowe Turbo A1200/060 - WARP 1260
i gier potrzebują. Nawet ja, któremu przez lata wydawało się, że nie potrzebuje, dopóki nie pograł w Horizon Chase Turbo i w Hentai Mosaique VIP Room.
tymczasem jak se siedzę na zajęciach z Orakla na jakimś srubuntu, to w FF na takim np. joemonsterze nawet nie ma możliwości zobaczenia obrazków 18+ ani dodania komentarza. O filmach na jutubie nie wspominając.
[#3] Re: Nowe Turbo A1200/060 - WARP 1260

@snajper, post #2

I nie pomyślałeś, że jakiś admin wam to po prostu zablokował?
[#4] Re: Nowe Turbo A1200/060 - WARP 1260

@snajper, post #2

Mylisz pojęcia. Nie każdy używa komputera do grania. To jedno.

To że masz skopaną konfigurację przeglądarki to drugie.
[#5] Re: Nowe Turbo A1200/060 - WARP 1260

@lopezpb, post #3

co zablokował? Wyświetlanie komentarzy w galerii na joemonsterze też admin zablokował? Widocznie z jakichś względów komentarze w galerii są wg admina złe, w odróżnieniu od tych pod artykułami...

@hrw jedno: jak ktoś nie portzebuje do grania, to nie jest zwykłym zjadaczem chleba.
drugie: no ale przecież mam maszynę z linuxem i aktualizacjami i wszystko się samo! To jak to tak?
[#6] Re: Nowe Turbo A1200/060 - WARP 1260
a ja do dziś na windzie używam total commandera.... chyba stare przezwyciężenia i jest wygodniej
[#7] Re: Nowe Turbo A1200/060 - WARP 1260

@snajper, post #5

Nigdy nie miałem podobnego problemu, do którego nawiązujesz, ani na Linux x86, ani na Linux ARM ... Mam obecnie na windowsie, na laptopie służbowym, ale wina proxy i filtrowania treści ;)
[#8] Re: Nowe Turbo A1200/060 - WARP 1260

@abcdef, post #7

Nie, przecież na uczelni nikt niczego nie filtruje ani nie sprawdza ;)
[#9] Re: Nowe Turbo A1200/060 - WARP 1260

@snajper, post #5

Ale co CI nie działa komentarze:) w FF. To skorzystaj z Chrominum albo wyłącz adblocki.
[#10] Re: Nowy Vampire V4 miażdży konkurencję

@tWINpIX, post #9

a więc to tak! OK, dzięki za pomoc
btw, fajnie by było, gdyby ikonka obok zmanipulowanego wątku wyrwanego z kontekstu znikała po zajrzeniu w ten wątek, podobnie jak to się dzieje z pozostałymi wątkami. To tylko takim moim spostrzeżeniem chciałem podzielić się z Państwem przy okazji.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem