@MUFA-amigaone-pl, post #2
@Amig_OS, post #3
@MUFA-amigaone-pl, post #2
@GraBoski, post #6
@Amig_OS, post #7
@Amig_OS, post #13
Porządku na forum pilnują moderatorzy i administracja portalu. Decyzje ustanowione przez moderatorów są ostateczne i nie podlegają dyskusjom na forum publicznym. Administracja Forum Dyskusyjnego zastrzega sobie prawo do:
- blokowania kont użytkowników,
- zamykania/usuwania wątków,
- łączenia wątków przez przenoszenie postów oraz innych działań moderatorskich
bez podawania wyraźnej przyczyny takiego działania.
@grxmrx, post #16
@luk, post #14
O jeju, skąd się takie sfrustrowane przypadki biorą?
że lepiej używać amigowego systemu (na obu można zrobić równie niewiele z punktu widzenia przeciętnego użytkownika, a ich użyteczność ma charakter wyłącznie hobbystyczny, którą docenią tylko pasjonaci) na sprzęcie za 10 tys pln, niż na takim za, nie wiem, dwie stówki z monitorem :)
@MUFA-amigaone-pl, post #20
O jeny skąd się biorą frustraci, którzy uważają że w moim Polonezie Caro za 900zł, mogę wszak tak samo dojechać do pracy jak w Audi za 90 tysięcy
@okejokej, post #21
@MUFA-amigaone-pl, post #22
“Flaszowanie kart graficznych”
Wymiana karty procesorowej w Power Macu G5
Wymiana matrycy w PowerBooku G4 A1139
Wymiana dysku w Macu mini na SSD
@recedent, post #23
- Jak Rafał z AmigaOne.pl wymienia dysk twardy?
- Nie wymienia. Kupuje nowy komputer.
@MUFA-amigaone-pl, post #24
Rafał z amigaone.pl ma nowy komputer ze złączem SATA
po prostu rozkręca obudowę komputera, dwie śrubki, nawet bez użycia śrubokręta, tak jak jest w nowych komputerach z drugiej dekady XXI wieku
oraz innych typowych usterek charakterystycznych dla komputerów minionej ery go nie dotyczą
@recedent, post #25
Sugestię, że założyłem wątek po to, żeby pozbyć się "iMaca śmierci", którym niemal zamordowałem swoją rodzinę pozostawię bez komentarza.
@MUFA-amigaone-pl, post #26
@MUFA-amigaone-pl, post #26