[#1] Emigranci (niestety nie od S. Mrożka)
Się przepychali i trafili do Hyde Parku.
[#2] Re: Nowe Turbo A1200/060 - WARP 1260
Jak karta będzie dostępna, to 200 szt pójdzie w Polsce a kilka tysięcy na zachodzie.
Tu ludzie nie kwiczą tylko wyciągają funty i kupują.
Zarabiam 429 ft na tydzień. Więc karta czy konsola to tydzień pracy.
I bez problemu można to odłożyć.
Tylko trzeba chęci, a nie marudzenia.
CS Lab sprzeda wszystko w mig. Zachód czeka i wchlonie w moment wszystkie karty.
[#3] Re: Nowe Turbo A1200/060 - WARP 1260

@WojtekX, post #2

Tylko czemu chojraki tak z płaczem uciekaliscie do tej złej Polski jak przyszło co do czego się leczyć
Gdzie te wasze funty cwaniaki?
[#4] Re: Nowe Turbo A1200/060 - WARP 1260

@sent79, post #3

OK
[#5] Re: Nowe Turbo A1200/060 - WARP 1260

@WojtekX, post #2

Po co te cwaniakowanie, i oświadcza ile sie zarabia za granicą. Każdy zaradny użytkownik tego forum jeśli ma chęć i jest zaradny zarobi więcej od Ciebie. Wręcz uważam, że ludzie pracujący na zmywaku popisuja się najbardziej, a są na samym dnie zagranicznego społeczeństwa. Zresztą każdy kupuje co chce i na co go stać, zbędna dyskusja

W odpowiedzi na 1756

Ostatnia aktualizacja: 15.05.2020 19:02:20 przez czasludzicienia1

Ostatnia aktualizacja: 15.05.2020 19:03:00 przez czasludzicienia1
[#6] Re: Nowe Turbo A1200/060 - WARP 1260

@sent79, post #3

Ja nie uciekałem. Powinieneś już bana dostać za szerzenie nienawiści.
Ponoc po to powstała unia żeby sobie pracować gdzie się chce.
Napisze po twojemu. Siedźcie i kiscie się w swoim cwaniackim sosie.
[#7] Re: Nowe Turbo A1200/060 - WARP 1260

@WojtekX, post #6

Nie unoś się ziomek, złe emocje zatruwają umysł.
Zgadzam się że parę komentarzy w Twą stronę było trochę "niskich", ale chyba źle odczytali zamiary, a wystarczyło włączyć komunikacyjne API.
(assume positive intend)

powodzenia na emigracji.
[#8] Re: Nowe Turbo A1200/060 - WARP 1260

@WojtekX, post #2

Fajnie ze tyle zarabiasz i wydatkow zadnych nie masz,kredytow,rodziny na utrzymaniu,dzieci,ubran nie kupujesz ani jedzenie.Ile kosztuje u ciebie wynajem mieszkania/pokoju?☺
[#9] Re: Nowe Turbo A1200/060 - WARP 1260

@Siege77, post #8

Jak czytam posty niektórych z Was to już od dłuższego czasu się nie dziwię, że chłopaki z CS-Lab przestali tutaj wrzucać newsy o karcie.

Co kogo obchodzi kto ile zarabia, kogo ma na utrzymaniu albo ile żre? Jak chcecie się licytować kto ma większego to zróbcie sobie do tego wątek na portalu o powiększaniu penisów.

Tak się złożyło, że mam kilka kart turbo do A1200, w tym dwie z 060 i nie dlatego, że mało żre tylko dlatego, że chciałem je mieć więc tak sobie życie poukładałem żeby je mieć! Warpa też chcę mieć i nie muszę się tłumaczyć dlaczego i za co.

Z każdym powiadomieniem z tego wątku wchodzę tu z nadzieją na jakieś rzeczywiste newsy a tu ciągle ch.jem wieje.

Dla tych, których interesuje karta: z info na FB wynika, że egzemplarze testowe zostały już rozesłane do "wpływowych" osób. Chucky (John Hertell) - ten od ReAmiga 1200 jakby ktoś nie wiedział - obiecał, że zrobi nocny live streaming z testowania karty jak tylko ją dostanie co prawdopodobnie będzie miało miejsce w poniedziałek.

Ostatnia aktualizacja: 16.05.2020 11:14:31 przez dante
[#10] Re: Nowe Turbo A1200/060 - WARP 1260

@dante, post #9

Fajnie ze masz tyle kart ale to tylko retro.Z diamentow to nie jest.Ja juz przeszedlem na konsole a nie ciagle grac w te same 30 letnie gry,ogladac te same demka.Amiga bawilem sie latach 80/90.Moze jest tak jak piszesz - kto ma wiecej Amig ma "wiekszego" i lepiej sie z tym czuje ☺☺☺

Ostatnia aktualizacja: 16.05.2020 11:56:47 przez Siege77
[#11] Re: Nowe Turbo A1200/060 - WARP 1260

@WojtekX, post #6

szerzenie nienawiści.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem