[#1] Witam wszystkich!
Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum! Bardzo dziękuję za przyjęcie mnie do Waszego grona . Nazywam się Grzegorz i mieszkam obecnie w Hamburgu, chociaż urodziłem się w Chorzowie, a mieszkałem większość życia w Katowicach. Niedawno, bo przed dwoma tygodniami zostałem dumnym posiadaczem Amigi, którą ktoś wystawił pod kontener ze zużytą elektroniką . Od tamtej chwili próbuję Amisię postawić na nogi i mam nadzieję, że z waszą pomocą się to uda.
[#2] Re: Witam wszystkich!

@Wyrwymiech, post #1

To napisz z czym jest problem. Działa ?
[#3] Re: Witam wszystkich!

@Hubez, post #2

Dziękuję za zainteresowanie OK Problemy z nią opiszę w innym dziale forum, bo wydaje mi się, że w Hyde Park nie wypada. Niby działa, ale mam z nią problemy .
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem