[#2]
Re: Autor wątku ma Ciebie na liście ignorowanych i nie możesz udzielać się w jego wątku
Ignorowany przez 30 użytkowników
@amikoksu,
post #1
ja dodam tylko jako ciekawostkę z dziennika hakera, że albo grx, albo ten, kto wprowadzał tą funkcję, się wykopyrtnął, ale później najwidoczniej skumał, że się wykopyrtnął, i poprawił, nawet bez potrzeby wskazywania błędów (bo wicie - co ja będę wskazywał błędy, jak oni później ani dziękuję, ani żadnej listy creditsów poprawiaczy strony, ani nic, tylko jeszcze publicznie nazwą człowieka trolem

Co samo w sobie powinno być zabronione z pozycji moderatora - bo nie żebym płakał z tego powodu, ale wiadomo, że jak moderator coś powie, to większość się go posłucha i do*ebie człowiekowi jeszcze z 5 ignorów; z powyższego względu funkcję moderatorów powinny obejmować sztuczne inteligencje, które byłyby bezstronne i jedynie egzekwowałyby prawo...) No, więc tego... Więc początkowo nawet będąc w ignorach autora wątku odpowiadać na wątki się jeszcze dało, tylko na posty poszczególnych autorów nie. Ale później, jak sprawdziłem, to już zamiast "autor posta" było "autor wątku", no i dupa.
chyba że grx wtedy, przy pierwszej próbie, cichaczem zdjął mi ignora, bo ciekawość go zżera, co ja tam piszę w różnych miejscach, i musiał przeczytać.
btw - ten temat był omawiamy
tu i zaakceptowany "większością głosów".
Ostatnia aktualizacja: 10.11.2020 14:38:53 przez snajper