[#1] ❗ UWAGA ❕ ❗ zasilator kupię
ale nie do Amigi, tylko do KSIAOMI MI odkurzacza ręcznego.
bo od paru tygodni mam taką zabawkę, tylko właśnie ma trochę zrypany zasilacz. Z urwaną wtyczką do gniazdka mianowicie. Oczywiście będąc atestowanym dyplomowanym inżynierem z całym arsenałem wtyczek i innych przydasiów sobie taką sam zdążyłem dorobić i działa. Tyle że trzyma się na kabelkach przyklejonych szybkozłączkami, no i kabelki idą kawałek gołe dwa, co przy posiadaniu kota stwarza ryzyko. Dlatego wolałbym mieć zasilator w całości.
według maniuala nadają się modele zasilatorów ATC01RR i BTC01RR. Tego pierwszego nigdzie nie ma, ten drugi jest na je​baju (zamiennik), tyle że w cenie 100+ cebul. Może ktoś więc ma taki zasilator nieużywany, z zamiarem pozbycia, to chętnie zanabędę. ​
Dziękuję. pokłony

Ostatnia aktualizacja: 19.04.2021 20:04:54 przez snajper

*edit w sensie gołe, ale w izolacji

Ostatnia aktualizacja: 19.04.2021 20:14:09 przez snajper

@amikoksu, post #3
rozumiem, że piszesz z autopsji, ale ostatnio z pchłą miałem kontakt 30 lat temu. Poza tym dalej uparcie trolujesz jak rasowy trol i i offtopujesz. Na szczęście to Twój ostatni trolerski offtop na najbliższe 24 godziny. OK ok, racja I w ogóle nie jesteś inżynierem, to się nie wypowiadaj. Idź sobie poprzesuwać pudełka, czy coś.

Ostatnia aktualizacja: 19.04.2021 22:45:13 przez snajper
[#2] Re: ❗ UWAGA ❕ ❗ zasilator kupię

@snajper, post #1

Tyle że trzyma się na kabelkach przyklejonych szybkozłączkami, no i kabelki idą kawałek gołe dwa, co przy posiadaniu kota stwarza ryzyko.

I to ogromne ryzyko, chyba wiesz jak golizna wpływa na koty...
[#3] Re: ❗ UWAGA ❕ ❗ zasilator kupię

@snajper, post #1

Prościej byłoby kota ogolić na zero. Pcheł nie będzie, to i odkurzacz zbędny.
[#4] Re: ❗ UWAGA ❕ ❗ zasilator kupię

@amikoksu, post #3

Amikoksu VS. Snajper szeroki uśmiech
[#5] Re:

@snajper, post #1

zasilatorów

Znajoma 30 lat żyjąca we Włoszech na zasilacz / ładowarkę mówi "alimentator".
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem