[#1] koteł of the earth 🐱🌎
takie se zrobiłem, o. siedzi, pije i chrupki super

ciekawość: nazwa systemu z motylem w logo wywodzi się od motyla z rodzaju Morpho (a dokładniej pewnie Morpho rhetenor). Tak se natrafiłem przypadkiem, szukając obrazka z motylem - no bo przecież że nie z oficjalnego info czy dokumentacji. Pewnie deweloperzy myśleli, że jak nikomu nie powiedzą, to to nie wyjdzie na jaw, lol. -.- Rzal.
1
[#2] Re: koteł of the earth 🐱🌎

@snajper, post #1

"Pan Kleks" rulezuje!
1
[#3] Re: koteł of the earth 🐱🌎

@snajper, post #1

Akurat nie rhetenor, tylko didius, ale miło że zadałeś sobie trud szukania.
[#4] Re: koteł of the earth 🐱🌎

@niebuszewo, post #2

dzięki OK

@recedent
jeden pies. Gdyby pokazać Ci takie dwa obok siebie, to byś nie rozróżnił. Pewnie nawet w życiu żywego Morphosa nie widziałeś. Chociaż przyznam, że pod kątem nazwy nawet dobrze dobraliście - Morphos dildus.
mnie bardziej ciekawi, jaki to gatunek kota z logo arosa. Takiego kota to ja bym... to, co pies, kiedy go najdzie ochota. Ciekawe czy to ten sam gatunek, co kot w butach:

Ostatnia aktualizacja: 30.06.2021 11:01:19 przez snajper

Ostatnia aktualizacja: 30.06.2021 11:03:28 przez snajper
1
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem