Dlaczego na moim 486DX2 80Mhz, 24MB RAM, 0,5MB RAM VGA Win95OSR2 i opera 9.5 nie mogę wejść na ppa.pl? ... Na innych portalach mimo, że są problemy z certyfikatem (wiem co to handshake error) to jednak wpuszcza mnie na portal skandal! Proszę szanowną administracje o liberalizacje zabezpieczeń
Ostatnia aktualizacja: 11.07.2021 17:07:18 przez BomberMAX
Twoja przeglądarka obsługuje zbyt starą wersję TLS albo w ogóle nie ma TLSa tylko dziurawy SSL. PPA wymusza połączenie szyfrowane żeby Twoje dane logowania nie szły przez sieć niezaszyfrowanym tekstem.
Ostatnia aktualizacja: 12.07.2021 09:07:34 przez teh_KaiN
To pewnie też wiesz, ale pod W95 są chyba nowocześniejsze przeglądarki, być może któraś zadziała. Niestety nie sprawdzę tego bo muszę dojść jak w moim 486 podłączyć zewnętrzną baterię BIOSu.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.