[#1]
czy też uważacie, że. ❔❓❔
Ignorowany przez 30 użytkowników
po zgubieniu kluczy najrozsądniej jest bezzwłocznie wymienić zamek w drzwiach?

Tak se pomyślałem, jako haker będąc szczególnie wyczulonym na potencjalne luki w bezpieczeństwie, gdy spostrzegłem na fejzboku kolejny post z cyklu "zgubiono klucze na placu Jana Pawła Drugiego" [he he, Jan Paweł Drugi - czaicie? Drugi = narkotyki %)]. Bo przecież każdy po znalezieniu takich kluczy se może pójść i bez problemu je skopiować.

A później bezmyślny właściciel sam podsuwa się na fejzboku, podając na talerzu swoje dane. Ktoś błyskotliwy skomentował też, że najlepiej na kluczach wygrawerować numer telefonu. No, i od razu jeszcze adres, po co komplikować sprawę - pomyślałem.
P.S. fejzbok ma głupi i nieprzemyślany interfejs na ekranach dotykowych. Dziś znów się budzę i ze zdziwieniem stwierdzam, że lajknąłem post, którego lajknąć wcale nie miałem zamiaru. Bywa, że człowieka zmorzy sen, kiedy se tak maże palcem po ekraniku*, raz czegoś nieświadomie dotkniesz i pyk! Co prawda na PPA też taki patent jest, ale tu przynajmniej nie podaje każdemu, że Jan Kowalski lubi ten post.
* co oczywiście jest niezdrowe i niebezpieczne, bo wifi i inne rzeczy, a później budzisz się ze zdegenerowanym umysłem.