Ignorowany przez 30 użytkowników
nie od dziś wiadomo, że telewizornia odmóżdża i że należy jej unikać. Dlatego też unikam. Raz na milion lat pojawia się jednak program wart uwagi - i tak też dziś się stanęło, kiedy w telewizorze występował w roli eksperta mój szanowny profesor z trzeciego roku. W Polsat News o 9:10 mianowicie, o ile godzinę dobrze pamiętam. Mówił m.in. coś tam o tiktokach i o zagrożeniach dla guwniaków, bo i przedmiotem, jakiego nas na trzecim roku nauczał, było cyberbezpieczeństwo. Ja w tym czasie odsypiałem korektorowanie, korzystając z okazji, kiedy mam chwilę na odsapnięcie (tak naprawdę to nie mam, bo w kolejce dwie kolejne TA i do dokończenia jeden TS, ale że nic z tagiem ASAP, to udaję, że mam), jednak fajnie byłoby popaczać, co tam ciekawego pan profesor powiedział.
stąd kolejne pytanie z cyklu technologicznie analfabetycznych: jest jakaś opcja obejrzenia archiwalnego programu?

Zakładając, że nie mam żadnych polsatowych ani innych pakietów telewizorni, które umożliwiałyby obejrzenie sobie czegokolwiek kiedykolwiek. Mam tylko oręcz TV.