[#1] DIHO / 80s
Trochę nowego italo-disco + euro-dance, gdyby ktoś zatęsknił za czasami LaserDance.

https://zoltar-spacesynth.bandcamp.com/album/lady-of-the-universe

(Uwaga, produkt może zawierać pewne ilości Atari ST).

Pzdrrrrrrrrrrrr.

3
[#2] Re: DIHO / 80s

@YERZMYEY/HOOY-PROGRAM, post #1

Bardzo przyjemnie się słucha OKOKOK
[#3] Re: DIHO / 80s

@BULI, post #2

To się cieszę.

A któregoś dnia - mam taki plan - podłączę sobie jeszcze A500 z MIDI i podłubię z OctaMEDzie. :)
1
[#4] Re: DIHO / 80s

@YERZMYEY/HOOY-PROGRAM, post #1

Sympatyczna muzyka w stylu, który lubię. Moim zdaniem trochę zaszkodził jej mastering. To subiektywne odczucie. Słucham dużo spacesynth i stylów pokrewnych na tym samym sprzęcie. Przy tej płycie miałem odczucie przytłaczającego nadmiaru najniższych basów, oraz braku przestrzeni.

Znów jak zwykle potrafię tylko narzekać, ale gdy dla równowagi puściłem sobie trochę spacesynthowych klasyków, to jednak różnicę słychać.
[#5] Re: DIHO / 80s

@Krashan, post #4

Krashan:

> Znów jak zwykle potrafię tylko narzekać
-------------------
Nieeee, wlasnie to prawdziwe uwagi niestety. :/
Mastering to trzeba umiec zrobic.

Pzdr.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem