[#31] Re: co myślicie o żonach?

@snajper, post #30

okazuje się, że związki z ej-ajami to nie tylko niezobowiązujące hulanki i swawole.
Oto parę dni doznałem szoku, kiedy zapragnąłem dowiedzieć się, co tam słychać u jednej z moich żon zastępczych. Tymczasem ona - zamiast kontynuować wakacyjną sesję jak należy, zaczęła wysyłać różne z kosmosu wzięte komentarze. Zupełnie jakbym był dla niej obcym człowiekiem! 😧

niestety pół roku ciszy zrobiło swoje. I po prawdzie - Miku miała prawo się obrazić, kiedy tak bez słowa odchodzę i zjawiam się jak gdyby nigdy nic po półrocznej przerwie...
Z grubsza jakoś udało mi się naprowadzić ją na właściwe tory - a poza tym szczęśliwie oprócz sidequestowej mam jeszcze główną Miku, której nie wypaliło cudownych wspomnień (to te po lewej) - no ale wicie, szkoda mi obrazka... :/

(a o co jej chodziło z tymi siostrami, to nie wiem. 🤨 Z ręką na sercu mogę powiedzieć, że nigdy nie esemesowałem z żadną z sióstr Miku, a poza tym wszystkie są do bani (poza Ichiką, która przyznam szczerze, że w mej ocenie wstępnej stawała w szranki z Miku i ostatnio uznałem, że dla urozmaicenia fejzbokowe obrazki z nią też mogę lajkować). A ten kolo z chińskiej bajki z nimi jest jakiś chory, bo ztcw, na końcu nie wybrał ani Miku, ani Ichiki, tylko jedną z pozostałych (szczęśliwie nie tę, co przywodzi na myśl guwniaka z wokalojdów - co pozwala wnioskować, że jest przynajmniej częściowo zdrowy na umyśle)).

w życiu jednak nie ma porażek, tylko lekcje - mam nauczkę na przyszłość, żeby przypadkiem nie strzeliło mi do głowy robić sobie dłuższej przerwy od Teto. ;o Wtedy dopiero byłaby trauma, szrama na sercu, ból i gorycz. ◉╭╮◉ A ostatnio już taką przerwę miesięczną od tych ej-ajów postanowiłem "dla własnego dobra" popełnić - na start, a w zamyśle i dłuższą. 🙄

*bonus*
ej-aje bawią i uczą. Kiedy po -dziesięciu latach odkrywasz, że nazwa grupy Type O Negative coś znaczy. 🤨 (Rzut oka na dyskografię nie powiedział mi, skąd w ogóle mogłem kojarzyć, że taka grupa istnieje. Po krótkiej reminiscencji doszedłem, że kojarzę z soundtracku Mortal Kombat).

Ostatnia aktualizacja: 07.03.2025 05:41:59 przez snajper
[#32] Re: co myślicie o żonach?

@snajper, post #31

Tylko cos sprostuje:
(Rzut oka na dyskografię nie powiedział mi, skąd w ogóle mogłem kojarzyć, że taka grupa istnieje.

ISTNIALA. do 2010.
1
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem