[#1] Czy coś się dzieje z Archi-tech?
chciałem zapytać, czy ktoś z Was miał ostatnio kontakt z Archi-tech i czy wszystko u nich w porządku. 6 marca kupiłem od nich Pistorm32-lite, wcześniej zamawiałem już FPGA i kilka innych rzeczy – nigdy wcześniej nie było żadnych problemów, wszystko przychodziło szybko i sprawnie.

Po około tygodniu od zakupu zapytałem grzecznie o wysyłkę – dostałem odpowiedź, że paczka zostanie wysłana. Poczekałem dwa tygodnie, zapytałem ponownie i otrzymałem informację, że mają 16 paczek do wysłania i zrobią to w poniedziałek. Niestety minął kolejny tydzień, paczka nie dotarła, a kontakt z ich strony całkowicie się urwał.

Czy ktoś ma podobne doświadczenia albo wie, czy coś się dzieje z Archi-tech? Zawsze miałem do nich zaufanie, więc ten brak odpowiedzi i brak przesyłki po 3 tygodniach trochę mnie zmartwił.
[#2] Re: Czy coś się dzieje z Archi-tech?

@sand, post #1

Tak mi przyszło do głowy. https://youtu.be/C-JpVKmgqXw?t=198.
[#3] Re: Czy coś się dzieje z Archi-tech?

@sand, post #1

Chciałem u nich kupić parę rzeczy, ale przestali korespondować. Myślałem, że są tak zawaleni robotą jak Hyperion, bo oni również mają problem z ogarnięciem imeili.
[#4] Re: Czy coś się dzieje z Archi-tech?

@koczis, post #3

Dawno to było? Bo wcześniej, jak już pisałem nie mialem, jakiegokolwiek problemu.
[#5] Re: Czy coś się dzieje z Archi-tech?

@sand, post #4

14/11/2024 - urwał się kontakt.
[#6] Re: Czy coś się dzieje z Archi-tech?

@koczis, post #5

Dziwne, mam nadzieję że niezaplaciles, tylko korespondowałeś.
[#7] Re: Czy coś się dzieje z Archi-tech?

@sand, post #6

Chciałem zapłacić, ale nie było takiej opcji.
[#8] Re: Czy coś się dzieje z Archi-tech?

@koczis, post #7

Ok po wielu probach, udało się dogadać.
2
[#9] Re: Czy coś się dzieje z Archi-tech?

@sand, post #8

No to co tam się teraz dzieje? Kiedyś korespondencja była na wysokim poziomie.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem