[#1] Projekty których nie ma i nie będzie - Amiga w obłokach część 3
A tu - to seria Amiga Classic w wersjach jak się dało i ile się dało wycisnąć aby to jako wyglądało nowocześnie.
Pozostając w zgodzie z duchem Amigi, krocząc tak w XXI w. Wyszło jak wyszło popatrzeć można, szkoda że tylko - dobre i to.

Na początek modele Amiga Classic 500, 1200, model Classic oraz 4000X. Specyfikacje są prawie wymyślone ale cieszą oko.

następnie modele już trochę inne ale dalej w duchu Amigi: Classic Cube oraz Classic Glass

laptop też się znalazł w zestawieniu Amiga Excellent RETRO

Nie zabraknie tez komórek Amiga Dark 500X, Dark 1200 oraz Excellent RETRO, wszystko w duchu Amisi

Na sam koniec Seria Biurek Amiga All in One, Classic Creator, Classic oraz Classic Black Edition.

To na razie tyle co mi wyskoczyło z głowy. Niektóre projekty fajne, są i nierealne ale jak wspomniałem wcześniej to tylko moje fantazje - co by było, gdyby...
[#2] Re: Projekty których nie ma i nie będzie - Amiga w obłokach część 3

@vimothep, post #1

Jaki jest sens robienia trzech wątków na forum o tym samym?
1
[#3] Re: Projekty których nie ma i nie będzie - Amiga w obłokach część 3

@Krashan, post #2

Grzegorzu jak zawsze masz rację. Następnym razem, pomyślę zanim coś wrzucę na ekran. Co prawda, coś mi nie grało z tym, no ale się stało - będzie poprawa.

Kurczę, starzeje się płacz
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem