[#1] Proponuję stworzyć tu aktualną listę aktywnych amigowców z 3-miasta i okolic
Ja reprezentuję Oliwę (Gdańsk) i z aktywnych znam tylko Jaszczura i Roberta Tchórzewskiego z Animartu.

P.S. Nie chcę linka do PAU-base, jest od wieków nieaktualna.
[#2] Re: Proponujê stworzyć tu aktualną listê aktywnych amigowców z 3-miasta i okolic

@Daclaw, post #1

Ja mieszkam w Gdańsku (Chełm).
Ktoś kiedyś próbował reanimoć spotkania w jakimś klubie czy knajpce ale nic z tego nie wyszło :).
Jakby coś sie działo to z chęcią przyjade z moją Przyjaciółką.

[#3] Re: Proponujê stworzyć tu aktualną listê aktywnych amigowców z 3-miast

@Thaddeus, post #2

Próbował reanimować, ale się zniechęcił marną frekwencją. Moim zdaniem przedwcześnie, bo mógł mieć na nią wpływ zbieg niekorzystnych okoliczności: zima stulecia, -30*C, słabe rozreklamowanie. Pisałem mu o tym, ale nie chciał drugi raz podjąć trudu.

Gdańsk to ogólnie pustynia jeśli chodzi o takie rzeczy - nic się tu nie dzieje i niewiele tu jest. :(
[#4] Re: Proponujê stworzyć tu aktualną listê aktywnych amigowców z 3-miast

@Daclaw, post #3

W Wielkopolsce też nie ma nikogo ;).
[#5] Re: Proponujê stworzyć tu aktualną listê aktywnych amigowców z 3-miast

@Malin, post #4

A ten co??

[#6] Re: Proponujê stworzyć tu aktualną listê aktywnych amigowców z 3-miast

@Daclaw, post #1

Witam !!
Ja jestem z Gdyni, jeśli chodzi o jakiekolwiek spotkanie to oczywiście też się na to piszę. Niestety nie znam nikogo poza mną :(

Może warto poszukać kogoś na grupie amiga_trojmiasto ?? : http://groups.yahoo.com/group/amiga_trojmiasto/

[#7] Re: Proponujê stworzyć tu aktualną listê aktywnych amigowców z 3-miast

@Malin, post #4

Jak nie ma jak jest... Ja siedze na codzien w Poznaniu

[#8] Re: Proponujê stworzyć tu aktualną listê aktywnych amigowców z 3-miast

@Lorak, post #7

To już dwie osoby .
[#9] Re: Proponujê stworzyć tu aktualną listê aktywnych amigowców z 3-miast

@Malin, post #8

Witam!
Ja mam do Poznania ok 70 km i niezłe połączenie ze stolicą Wlkp. OK
(Studiowało się kiedyś w Poznaniu, tylko po co - jak widzę moją wypłatę... .)

[#10] Re: Proponujê stworzyć tu aktualną listê aktywnych amigowców z 3-miast

@Malin, post #8

Ja tez jestem z Wlkp i teraz codziennie w Poznaniu:D

Ostatnia modyfikacja: 31.01.08 20:00
[#11] Re: Proponujê stworzyć tu aktualną listê aktywnych amigowców z 3-miast

@Malin, post #4

No jeszcze jeden też by się znalazł (prawie Jarocin).
[#12] Re: Proponujê stworzyć tu aktualną listê aktywnych amigowców z 3-miast

@Dave, post #11

Ja mieszkam 3 kilometry za Gostyniem w kierunku na Poznań, a pochodzę z Piasków to w kierunku Jarocin > Kalisz. Skąd Ty dokładnie jesteś, jeśli to nie tajemnica? (Może mam amigowca pod bokiem i nic o tym nie wiem).
A to komentarz do mioich zarobków (Musiałem, po prostu musiałem. Może teraz mi ulży).
http://pl.youtube.com/watch?v=pVlMddE8TOc&feature=related

Ostatnia modyfikacja: 01.02.08 11:06
[#13] Re: Proponujê stworzyć tu aktualną listê aktywnych amigowców z 3-mia

@ender, post #12

Jakby co dałem na priv.

Ostatnia modyfikacja: 01.02.08 13:21
[#14] Re: Proponujê stworzyć tu aktualną listê aktywnych amigowców z 3-mia

@Dave, post #13

Ok. Dzięki. Miałem koleżankę na studiach, pochodziła z Twojej miejscowości. OK

[#15] Re: Proponujê stworzyć tu aktualną listê aktywnych amigowców z 3-miasta i okolic

@Daclaw, post #1

Oj wymarli w Trójmieście.

Siwy podobno jeszcze ma Amigę.

Citoz w wojsku.

Xtd? Cisza....

Madd i Mustafa? Cisza od 1999 roku :(

Gluten? A kij wie czy żyje...

Próbowałem robić około 2000 roku dwa spotkania, ale nic z tego nie wyszło. Zerowe zaintresowanie :(
[#16] Re: Proponujê stworzyć tu aktualną listê aktywnych amigowców z 3-miast

@Daclaw, post #3

Czolem Panowie,

Tak sie sklada ze to ja probowalem zorganizowac takie spotkanko dla kolekcjonerow sprzetu 8/16/32bit. Pomysl wieloplatformowy by zwiekszyc frekfencje, ale w zamysle chodzilo mi glownie o Amigowcow i Atarowcow (znajomek z klanu Atari mial rozpropagowac impreze wsrod "swoich"). Efekt tego byl taki, ze przyszlo 3 moich znajomych (pokazali Atari65XE z HD i USB oraz MSXa) i 2ch mlodych konsolowcow. I to wszystko. Rozumiecie zapewne dlaczego zaprzestalem kolejnych prob.

Jak widze rok 2008 wygenerowal pewien ruch. Powiem tak: sprawa jest do odgrzebania, bo kontakt z knajpa (centrum Gdanska) nadal mam. Niestety ja zajalem sie juz innymi sprawami (www.imbeer.org.pl), wiec jesli ktos inny zajmie sie sprawa, to postaram sie znow zalatwic miejsce w knajpie. Problem w tym, ze nawet i w tym watku odezwaly sie z 3miasta w sumie 3 osoby (Wielkopolska przejawila wieksza aktywnosc). Sprawa zaczyna miec sens o ile uda sie zebrac 10-15 osob...

Pileczka po stronie kolegow :)

Pozdro
Sachy (ex. SR^DXP^...)

Ostatnia modyfikacja: 23.03.08 16:26
[#17] Re: Proponujê stworzyć tu aktualną listê aktywnych amigowców z 3-miast

@sachy, post #16

Na Amimajówki i Amizaduszki zjeżdzają ludzie z całej polski, więc do Gdańska też by mogli przyjechać. Odpowiednie nagłośnienie sprawy na PPA powinno zadziałać. Problemem jest brak chętnych na stanowiska organizatorów. Ja się na organizatora nie piszę. Raz w życiu zorganizowałem imprezę masową - własne urodziny mając 10 lat. W efekcie traumę i wrogów mam do dziś.
[#18] Re: Proponujê stworzyć tu aktualną listê aktywnych amigowców z 3-miast

@Daclaw, post #17

Witam!

Jako że jestem nowym użytkownikiem witam wszystkich!
Ja jestem z 3miasta.. Dokładnie osowa.. Jakby kiedy na piwo
to czemu nie;)

Pozdrawiam Michał
[#19] Re: Proponujê stworzyć tu aktualną listê aktywnych amigowców z 3-miast

@aMifan, post #15

Citoz też wypadł z branży i aktualnie się makiem* podnieca. Słyszałem natomiast, że Mateusz E. pseudonim Zacier walczy z jakąś A1200 i kartą Picasso.

________
* suxx
[#20] Re: Proponujê stworzyć tu aktualną listê aktywnych amigowców z 3-miast

@Daclaw, post #19

Zacier jak sama ksywa wskazuje lubi ekperymentować. Zawsze taki był :)

Pozdrawiam - Amifan :)
[#21] Re: Proponujê stworzyć tu aktualną listê aktywnych amigowców z 3-miast

@Malin, post #4

Powiedział, co wiedział A mój Konin to co, małopolska może?
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem