[#61] Re: spotkanie? Rybnik i okolice?

@Banderas, post #1

No to głosować 8 czy 29 i piszcie kto jest zainteresowany. Muszę mieć jakieś informacje.

Ogólnie to plan jest taki początek około 10.00; 11.00 do 20.00.

[#62] Re: spotkanie? Rybnik i okolice?

@11MASTEr, post #61

Mi 8 jak juz pisałem odpada -wesele kolegi , natomiast 29 na dzien dzisiejszy jest "wolny". Oczywiscie swoja obecnosc na zlocie , uzalezniam od Hubeza ;)

[#63] Re: spotkanie? Rybnik i okolice?

@Hellena, post #62

No to Panowie co robimy? Mi nie pasuje w zadna sobote i tym samym wszystko jedno mi czy bede 8 czy 29 (i tak bede musial zrezygnowac z czegos innego). W takim razie kiedy robimy spotkanie?
[#64] Re: spotkanie? Rybnik i okolice?

@Andrzej Drozd, post #63

Chcialbym jednak dodac ze na pewno nie bede 22. Bede na koncercie. Jam Session w Palecie. Zapraszam.
http://www.paleta.org/

Kazdy moze wniesc swoj instrument i bedzie odpowiednio naglosniony. :)

Druga sprawa, jezeli macie spoko wokal, to wlasnie nowe "Wyjscie Awaryjne" poszukuje wokalisty. Wiecej wiadomosci podam gdy na stronie zostana zaprezentowane jakies kawalki z prob. :)
[#65] Re: spotkanie? Rybnik i okolice?

@11MASTEr, post #61

A wiec my z Offca glosujemy na 29:)

[#66] Re: spotkanie? Rybnik i okolice?

@11MASTEr, post #61

Tak więc 29 listopad, krótko i na temat.

Stawić się mają: Banderas, Owca, A. Drozd, B. Dziubałtowski, MadMan (na Was szczególnie liczę) jednak jak zawsze w sprawach komputerowych im więcej tym lepiej.
Jeśli wszytko wypali i bedzie OK to istnieje możliwośc powtórki całego zajścia - tak, aby krakowanie równeż mogli dojechać. :)

W razie pytan walcie na moje gg.

[#67] Re: spotkanie? Rybnik i okolice?

@11MASTEr, post #66

O ile nic nie wyskoczy piszę się.
[#68] Re: spotkanie? Rybnik i okolice?

@11MASTEr, post #66

Potwierdzone, zaklepane i ugłaskane :) Ja oraz tawarisz Antonio vel. Banderas stawiamy się na 100%, czekamy tylko na jakieś mapki, namiary GPS na miejsce oraz najbliższy punkt pogotowia ratunkowego.
Pozdrawiam i do zobaczenia ;)
[#69] Re: spotkanie? Rybnik i okolice?

@11MASTEr, post #66

No więc gdzie to dokładnie jest, i o której się spotykamy?
[#70] Re: spotkanie? Rybnik i okolice?

@madman15, post #69

No ten tego, idziesz wodzislawska, przechodzisz Zamysłow, Paryż i idziesz jeszcze jakies pol godziny, no i oddbijasz w prawo. Troche latwo sie pomylic, poniewaz zamiast do Radlina, mozna dojsc do Niedobczyc...tak czy inaczej mam nadzieje ze bedzie jakis transport, bo pieszo nie dam rady zabrac Amigi i dwoch monitorow. :)

Ostatnia modyfikacja: 23.11.2008 13:19:16
[#71] Re: spotkanie? Rybnik i okolice?

@madman15, post #69

Radlin Miejski Ośrodek Kultury Mariacka 9

[#72] Re: spotkanie? Rybnik i okolice?

@11MASTEr, post #71

Pisać jeszcze!! jak z nastawieniem i humorami?!
Robimy czy nie?

Drozd ew. mogę po Ciebie podjechać (i sprzęt) oraz odwieźć.

Ostatnia modyfikacja: 25.11.2008 19:43:58
[#73] Re: spotkanie? Rybnik i okolice?

@11MASTEr, post #72

Z Drozdem to ja się wstępnie ugadałem że po niego podskoczę :)
Na razie z tego co wiem będą: ja, Benedykt, Drozd, Ofca, Banderas, ktoś jeszcze.
[#74] Re: spotkanie? Rybnik i okolice?

@madman15, post #73

tylko my mamy maly problem ze swoja amiga, nie mamy samochodu, a autobusem sie tluc z crt i calym tym osprzetem to ciezko...

[#75] Re: spotkanie? Rybnik i okolice?

@Banderas, post #74

Jak nie macie? Ja podjadę... :) Tylko piszcie o której. Bo położenie to mam w GPSie.

Ostatnia modyfikacja: 26.11.2008 10:11:07
[#76] Re: spotkanie? Rybnik i okolice?

@madman15, post #75

To jedź po Owieczkę i Banderasa i Benka masz bliżej. Ja skontaktuję się z Drozdem. Mógłbym też Ollo'a zabrać, ale nie wiem czy się wybiera.

@Owca ja mogę zabrać LCD+TUNER nie będziecie musieli zabierać CRTeka.

Wstępnie zbiórka na 11.00 już w MOK. Jak budynek wygląda widać na zdjęciu na www.mok.radlin.pl

[#77] Re: spotkanie? Rybnik i okolice?

@11MASTEr, post #76

OK, jeszcze uzgodnimy, ale jakby co, to tak jak napisalem, zabieram Ami, dwa monitory 17" CRT (do GFX i AGA) i troche wypchany plecak "taktyczny", jakimis "szumbadziewiem" do dzwieku i okablowaniem. :)
Ten pecetowy szumbadziew bedzie mozna przelaczac pomiedzy kompami jezeli bedzie potrzeba uslyszenia dzwieku, a nie bedzie go pod reka. :)

Ostatnia modyfikacja: 27.11.2008 00:12:14
[#78] Re: spotkanie? Rybnik i okolice?

@Andrzej Drozd, post #77

No, bawcie się tam chłopaki, bawcie dobrze - bo wkrótce nasz Śląsk może odrobinę zmienić oblicze...

[#79] Re: spotkanie? Rybnik i okolice?

@11MASTEr, post #76

Dodano: rozsądne zagranie to zabranie kubka i kawy lub herbaty w zależności od preferencji.
I BARDZO WAŻNE !! każdy musi zabrać jedną szpilkę!!!

[#80] Re: spotkanie? Rybnik i okolice?

@5h00n4y, post #78

[#81] Re: spotkanie? Rybnik i okolice?

@11MASTEr, post #79

Pozdrowienia ze spotkania:)

[#82] Re: spotkanie? Rybnik i okolice?

@Banderas, post #81

Kutwa, ja to się chyba na ani jedno nie załapię ;/

[#83] Re: spotkanie? Rybnik i okolice?

@Katiria, post #82

Trza jechać kiedy :) Dużo tego jest, po całej Polsce.
[#84] Re: spotkanie? Rybnik i okolice?

@11MASTEr, post #79

Kiedy i gdzie będą dostępne zdjęcie z naszego spotkania? Chciałbym kilka wrzucić do naszej-klasy, za wyraźną zgodą obecnych oczywiście.

[#85] Re: spotkanie? Rybnik i okolice?

@Katiria, post #82

To Pani powie skąd jest to powiadomimy o następnym, a na spotkaniu zapewnimy ciepły posiłek (jak się pojawią zdjęcia to każdy będzie wiedział o co chodzi z posiłkami na ostatnim meetingu :) ).

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem