@_arti,
post #74
Właśnie _arti, a wyobraź sobie, że jeszcze pare lat temu byłem bardzo wierny classicowi, chciałem na nim skanować (mimo zakupu skanera i PARalyzera nie udało mi się to choć wszędzie indziej chodził) i robić strony www i nie widziałem w tym nic złego, bo zacząłem w nim robić strony i ciachać grafikę. I było to moje narzędzie pracy, prze-przyjaciółka. Nawet uparcie napisałem sobie "odkrzaczacz" plików wordowych, z niektórych wersji zapisanych dokumentów wyciągał ładnie tekst. Wiele rzeczy na Amidze robiłem dopóki mi się nie spaliła, większość z nich prywatnie, ale i zawodowo też trochę udało mi się zarobić przy jej udziale. Myślę, że to ważne, by komputer spełniał rolę narzędzia jak i systemu, który się włącza by ze spokojem sobie w nim cokolwiek porobić. Moje indywidualne wymagania nie są wygórowane: jedynie przeglądarki mi trzeba i żeby skaner chodził tam i z powrotem. Na tym polega moja definicja maszynki do pracy - jeżeli już tak to ująłeś, a resztę Amiga już od dawna mi zaoferowała :). I to ta classic.
BTW. Szczerze powiedziawszy nie podobał mi się trochę ten konkurs, żeby liczyć klikania, i że co 3 godziny można było głosować. Ale takie zasady. Mimo wszystko cieszę się, że Twoja praca wygrała, bo wygrała zasłużenie. Była najlepsza.