[#1] Małe spotkanie około-amigowe
Hej!

Dogadałem się z ASem i Amigafanem odnośnie małego spotkania około-Amigowego.
Zamierzamy posiedzieć, pogadać, zjeść pizzę i pomęczyć Sam Flex 800, którą zamierzam przywieźć. Spotkanie odbędzie się w najbliższy czwartek godz. 17, w MDK Anin, w klubie komputerowym na II piętrze. Jeśli ktoś zamierza przyjść i chciałby potestować jakiś konkretny kawałek oprogramowania, to niech da tu znać (albo w wątku na eXecu), to zainstaluję jeszcze przed spotkaniem.

Pozdrawiam,
Konrad

Ostatnia modyfikacja: 31.08.2009 15:05:01
[#2] Re: Małe spotkanie około-amigowe

@Radov, post #1

W czwartek o 17:00? A Wy nie pracujecie?

[#3] Re: Małe spotkanie około-amigowe

@Radov, post #1

>>MDK Anin

Warszawski Anin?

[#4] Re: Małe spotkanie około-amigowe

@mailman, post #2

@mailman

Pracujemy wszyscy trzej, ale wyszło tak, że ten termin nam pasuje. Rozważałem oczywiście weekend, ale niestety ja mam weekendy często (i nieoczekiwanie) blokowane.
Spotkanie ma się zacząć o 17tej, ale myślę że trochę posiedzimy - więc bez obaw, można się spóźnić:)

@frywolny_marian
Tak. Mapka jest tutaj:
Klub Kultury Anin
[#5] Re: Małe spotkanie około-amigowe

@Radov, post #1

Ja i MarX (akurat siedzi przez tydzień w Wawie i gra w totolotka) jesteśmy wstępnie na tak. :)

Ino wiecie.. O 17:00 to normalny człowiek kończy pracę. :) I jeszcze dojazd z centrum do Anina.. :)

Jak ktoś chce to mogę przywieźć Maca Mini (bez monitora) z najświeższym MacOS X na PPC, ale to na wyraźną prośbę. :)

[#6] Re: Małe spotkanie około-amigowe

@frywolny_marian, post #3

Spotkanie odbędzie się w pracowni komputerowej (II piętro) w Klubie Kultury "Anin", ul. V Poprzeczna 33 Warszawa (link do mapki podał Radov w poście 4).

Głównym celem jest spotkanie Amigowej Braci i pomęczenie Sam Flex 800 z AOS 4.1. Ale jeśli będą zainteresowani, to mogę przywieźć Pegasosa2 z MOSem 2.3.

@Mailman
ja w tym czasie będę w pracy

[#7] Re: Małe spotkanie około-amigowe

@AS, post #6

po co robic drobnicowe spotkania jak w ten weekend bedzie party ? OK

[#8] Re: Małe spotkanie około-amigowe

@HOŁDYS, post #7

Z deka inna tematyka.

[#9] Re: Małe spotkanie około-amigowe

@Kokos, post #8

zdeka daleko od centrum

[#10] Re: Małe spotkanie około-amigowe

@HOŁDYS, post #7

To się tylko idealnie składa. Więcej amigowców na party będzie.

[#11] Re: Małe spotkanie około-amigowe

@GumBoy, post #10

a gorzale mozna swoja piwem ciezko sie zblazowac

[#12] Re: Małe spotkanie około-amigowe

@HOŁDYS, post #11

To jest małe spotkanko, które początkowo miało być prywatne. Ale ze względu na to, że jest okazja do zapoznania się z nowym sprzętem, który ma Radov, postanowiliśmy, że fajnie jak będzie ogólnodostępne. Nie jest to impreza zorganizowana jak party, czy jak wcześniej było AmiWaWa. Po prostu spotkanie Amigowców, pogadanie i zapoznanie się z nowym sprzetem.

Gorzały nie będzie, nie ta impreza :)

[#13] Re: Małe spotkanie około-amigowe

@AS, post #12

Mimo wszystko, RiverWash tuż obok, jak ktoś już wdepnie, może zabawi dłużej w Warszawie.

[#14] Re: Małe spotkanie około-amigowe

@AS, post #12

ja mowie o RW

[#15] Re: Małe spotkanie około-amigowe

@AS, post #12

Jest tak jak pisze Andrzej - nasza "trójca" już od pewnego czasu zamierzała się prywatnie spotkać, zjeść pizzę, pogadać i potestować SamFlex 800 (przeszkadzały wyjazdy wakacyjne, pielgrzymki itp.). Ponieważ kilka innych osób prosiło mnie by w razie jakiegoś spotkania dać im znać - dlatego uzgodniliśmy zmianę formy spotkania na otwartą. Wątek ten ma na celu dać znać tym właśnie osobom oraz wszystkim innym, którzy również byliby zainteresowani spotkaniem, że coś będzie mieć miejsce.

Tak więc nie ma tu żadnego drugiego dna: ja, AS i Amigafan ustaliliśmy, że w czwartek jemy pizzę i bawimy się Sam Flex 800. Zapraszamy wszystkich chętnych, którzy mają ochotę się dołączyć.
[#16] Re: Małe spotkanie około-amigowe

@Radov, post #15

No i po spotkanku. Sam440 Flex sprawował się dobrze i mile zaskoczył, choć trochę mało czasu było na testy. Przyszło kilka osób i fajnie było pogadać o rzeczach nie tylko amigowych.

[#17] Re: Małe spotkanie około-amigowe

@AS, post #16

jup, dzieki za spotkanie. :) mozna tak czesciej poplotkowac. ;]

[#18] Re: Małe spotkanie około-amigowe

@Kokos, post #17

Mi tez sie podobalo. Milo bylo pogadac o starych i nowych okolo amigowych czasach, pobawic sie Sam i zjesc pizze w fajnym towarzystwie. Kokos, dzieki za pilotowanie mnie po warszawie ;)

[#19] Re: Małe spotkanie około-amigowe

@MarX, post #18

No problem! Zawsześ mile widziany. :]

[#20] Re: Małe spotkanie około-amigowe

@Radov, post #1

Trochę późno, ale lepiej niż wcale ;). Kilka fotek ze spotkania na picassie:

LINK

Pozdrowienia!
MarX

[#21] Re: Małe spotkanie około-amigowe

@MarX, post #20

Może jakieś podpisy kto jest kto? Marxa, Kokosa i ASa kojarzę, reszty nie bardzo.
[#22] Re: Małe spotkanie około-amigowe

@madman15, post #21

Ostatnie zdjęcie zbiorowe (od lewej): Radov (właściciel Sam440 flex), AS, Kokos, Amigafan, MarX

[#23] Re: Małe spotkanie około-amigowe

@AS, post #22

osobiscie nie wiem jakiego pudełka zawartość bym wybrał :)

[#24] Re: Małe spotkanie około-amigowe

@rzookol, post #23

zdecydowanie pewnie pizza ;)

[#25] Re: Małe spotkanie około-amigowe

@Drako^lM, post #24

Bez sensu zupełnie. Tu naprawdę nie ma się nad czym zastanawiać.
Pomyślcie ile pizzy moglibyście kupić za tą jedną płytę... :P

[#26] Re: Małe spotkanie około-amigowe

@AS, post #22

No i zdaje się były jeszcze 2 sztuki ludzia.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem