[#1] Video Games Live 2009
ktos sie wybiera na ta imprezke na warszawski torwar (nastepna sroda)

http://warszawa.moje-miasto.net/index.php?body=imp&id_imp=4153

....generalnie muzyka ze starych i nowych gier...
w wyborczej porusyzli motyw nawet Davida Whittakera - tworcy muzy do Shadow of the beast ;-] wiec pozwolilem sobie wkleic tu watek...

chyba zainteresowanie ostudze... cena biletu 160 zl :)) czyli A1200 z allegro ;P

Ostatnia modyfikacja: 13.11.2009 10:19:48
[#2] Re: Video Games Live 2009

@HOŁDYS, post #1

Fajne, ale dalekoooooo.... ;). Ja zapraszam na JarreShow do Lublina w tą niedzielę o 18:00. Za cenę jednego biletu na "Video Games Live" wejdą trzy osoby ;)

http://www.radioclub.pl/imprezy/nadchodzce/details/9-jarre-show-lublin

[#3] Re: Video Games Live 2009

@MarX, post #2

a Żar bedzie przycinal kawalki z mario bros turricana i tetrisa :) ??
OK

"moi rodzice opowiadali jak walczyli z okupantem i przezyli stalinizm a ja mojemu synowi bede opowiadal jak bronilem bunkra przed wrednymi kosmitami ..na 8-bitowym komoorodku....coz swiat idzie z postepem"

[#4] Re: Video Games Live 2009

@HOŁDYS, post #3

ooo mowia o scenie 8-bitowej w trojce !!! :) :) :)

genealnie mowili o ambiencie .. ze duzo ludzi wywodzi sie ze sceny komputerowej gdzie muzyke sie nie pisalo lecz programowalo .. i ogolnie co to jest demo & demo scena.Milo ze redaktorzy maja wiedze na taki "egzotyczny" temat ...

Ostatnia modyfikacja: 13.11.2009 12:18:41
[#5] Re: Video Games Live 2009

@HOŁDYS, post #1

Jadę w robocie samochodem, mam włączone 93,7 Radiostacja, a tu reklamują tą imprezę. Mówili o muzyce z Mario Bros

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem