[#1] Inne miejsca w sieci
Witam :)

Przeglądając PPA na Blipie oraz Twitterze pomyślałem że warto założyć taki temat. Podzielcie się namiarami na swoje konta na Facebooku, Twitterze, Blipie, NK, itp, itd. W tym miejscu sam powinienem wrzucić jakiś namiar jednak nigdzie nie mam konta :D Myślałem jakiś czas temu nad jakimś (mikro)blogiem jednak jeszcze się nie zdecydowałem :) No, ewentualnie na EAB figuruję również jako Logan, na YT jako LoganOldschool.

[#2] Re: Inne miejsca w sieci

@Logan, post #1

Ja mam tam gdzie mam, i chociaż już sam nie pamiętam gdzie mam, to tam gdzie mam - mam Shoonay.

A wiecie że Luke Skywalker też ma, i Leja (tam pod hasiokym) też ma, i Han Solo...

[#3] Re: Inne miejsca w sieci

@Logan, post #1

W tym miejscu sam powinienem wrzucić jakiś namiar jednak nigdzie nie mam konta

a ty ty :-] cfaniaczku :)))

[#4] Re: Inne miejsca w sieci

@Logan, post #1

Miałem konto na Twitterze, ale mi się znudziło i skasowałem. Od tej pory w sieci mnie widać tylko poprzez to co w podpisie.

[#5] Re: Inne miejsca w sieci

@HOŁDYS, post #3

Czemu "cfaniaczku" ?? :D Co mam to podałem, ponadto jeszcze allegro - logan40 oraz PAUBASE pod taką ksywką jak tutaj :D nigdzie więcej się nie udzielam

[#6] Re: Inne miejsca w sieci

@Logan, post #5

a mnie znajdziesz na spotkaniach AA :)

[#7] Re: Inne miejsca w sieci

@HOŁDYS, post #6

Może ciężko w to uwierzyć ,może doznasz szoku ale....

W tym roku 20 lat i jestem niemal abstynentem bo piję średnio 4 piwa na rok :D Coś mocniejszego tylko przy większych okazjach. Na meetingach AA więc się nie spotkamy :D

Ktoś nie pije żeby inni mogli dawać w palnik po całości :D

Ostatnia modyfikacja: 25.01.2010 20:48:29
[#8] Re: Inne miejsca w sieci

@Logan, post #7

Ja też jestem AA - Anonimowym abstynentem :) choć trochę więcej niż 4 piwka rocznie.
Wszystko przez ten samochód, chciało się być wygodnym, to pić nie można.

Żeby nie było offtopicu to jak gdzieś znajdziecie Brada lub Brada2 to prawdopodobnie ja, choć piszę raczej mało.

[#9] Re: Inne miejsca w sieci

@brada, post #8

A jaaaaaaaaaa.............. nie pije w ogóle nic. W swoim życiu wypiłem może 0,5L wina, mniej niż 10 puszek piwa i około 5 kieliszków czystej... i to w młodocianym gówniarskim wieku :)

Mam zasade że jeśli coś mi do życia nie jest potrzebne a na dodatek lekko może szkodzić to tego nie spożywam OK

sorry za OT :D

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem