[#31] Re: AmiWigilia 2010 @ Poznań

@radzik, post #14

Wezmę naprawionego peg1 jeśli Jaca będzie, jeśli go nie będzie, to poślę go pocztą. Mam jeszcze gołą a1200, ale nie ma sensu brać jej ;]

[#32] Re: AmiWigilia 2010 @ Poznań

@UZi, post #31

Chciałem przekazać, że stronaka AmiWigilii zostła zaktualizowana.

[#33] Re: AmiWigilia 2010 @ Poznań

@Hypnotic, post #1

Tydzien przed impreza bede w UK i wracam wlasnie w sobote, ale zjawie sie jesli do tego czasu uda mi sie poskladac moja A500T. Wezme ja bo podejrzewam, ze to dosc zadki (no i kurna badz co badz piekny) okaz :)

Ostatnia modyfikacja: 22.11.2010 15:39:35
[#34] Re: AmiWigilia 2010 @ Poznań

@radzik, post #32

"Darko" literówka ;)

[#35] Re: AmiWigilia 2010 @ Poznań

@Czarek, post #33

No raczej, mało takich wypasów jest.

[#36] Re: AmiWigilia 2010 @ Poznań

@pampers, post #27

Na 90% rozegramy turniej w Mortal Kombat II, tak więc łamacze joyów macie parę dni na treningi :)

Czekamy tylko na potwierdzenie od organizatorów czy wyrażają zgodę i czy dadzą radę udostępnić grę oraz 2 wytrzymałe joysticki :)

[#37] Re: AmiWigilia 2010 @ Poznań

@pampers, post #36

Hehe, no właśnie dwa dzojstki to może być problem. ;) Po patrze, popytam może się coś uda załatwić.
A w innym wypadku jest opcja innej giercy? W np. Glooma nie dało by się po sieci cyknąć?

[#38] Re: AmiWigilia 2010 @ Poznań

@pampers, post #36

jak do maka podlaczyc joya ;- ] ?

[#39] Re: AmiWigilia 2010 @ Poznań

@radzik, post #37

joya albo i dwa moge zabrac:)

[#40] Re: AmiWigilia 2010 @ Poznań

@fazior, post #39

Było by fajnie.

Radzik: MK II został wybrany ponieważ można łatwo rozegrać zawody systemem turniejowym. Myśleliśmy o SWOS ale za dużo czasu by to zabrało.

[#41] Re: AmiWigilia 2010 @ Poznań

@pampers, post #40

SWOS to świetny pomysl.. Meczyk po 10 minut i starczy. Wyrobimy sie przecież:)

[#42] Re: AmiWigilia 2010 @ Poznań

@Skiba, post #41

Skiba, załóżmy że zgłosi się 16 osób. Systemem turniejowym będzie to ponad 5 godzin...

[#43] Re: AmiWigilia 2010 @ Poznań

@pampers, post #42

no to po 5 minut i mamy 2,5h :D

[#44] Re: AmiWigilia 2010 @ Poznań

@Skiba, post #43

Za długo, pozostaje MK 2 :P

[#45] Re: AmiWigilia 2010 @ Poznań

@fazior, post #39

Jak możesz to weź, ja się postaram tez coś zorganizować ale nie wiem czy się na 100% uda, albo czy sprzęt będzie spełniał kładzione w nim nadzieje.
Myślę, że faktycznie Mortal jest optymalny, szybki i ma FATALITY + FINISH HIM. ;)

[#46] Re: AmiWigilia 2010 @ Poznań

@Hypnotic, post #1

To ja też znów raczej wpadnę, zobaczyć Os 4.1:D A jak panowie potrzebujecie, to mogę zorganizować, jakiś mały sponsoring z swojej firmy... jakieś pomysły ?

Ostatnia modyfikacja: 28.11.2010 21:21:39
[#47] Re: AmiWigilia 2010 @ Poznań

@Mleko, post #46

Może karton mleka UHT?
[#48] Re: AmiWigilia 2010 @ Poznań

@parallax, post #47

Nie ma problemu, z tym że jak tak całkiem serio....

[#49] Re: AmiWigilia 2010 @ Poznań

@Mleko, post #46

Dobry pomysł, ale teraz zbytnio nie mam pomysłu na co. Można by pomyśleć przy następnej edycji, może coś fajnego by się wykombinowało. Chyba, że Ty masz jakiś pomysł.

[#50] Re: AmiWigilia 2010 @ Poznań

@radzik, post #49

Jakiś mały konkurs w którym mogły by być np jakieś mini nagrody z:

- Małe AGD ( czajnik, żelazko, odkurzacz, maszynka do golenia dla mężczyzn, prostownica itp )
- Bezpłatny serwis auto klimy
- Bezpłatny montaż klimy ( usługa )
- Stały rabat na zakupy w sklepie internetowym
- Lub nawet np: pralka ale tu już Mescal by musiał znaleźć mi miejsce na jakiś mały bilbordzik ;)

Ostatnia modyfikacja: 28.11.2010 21:39:42
[#51] Re: AmiWigilia 2010 @ Poznań

@Mleko, post #50

A wymiana oleju w automatycznej skrzyni biegów? Przydałoby mi się to obecnie :P
[#52] Re: AmiWigilia 2010 @ Poznań

@radzik, post #49

Ja spróbuję wydębić jakiś upominek od prezesa i przekazać go na poczet nagród :)

[#53] Re: AmiWigilia 2010 @ Poznań

@Mleko, post #50

Z pralką to chyba jak na początek za szeroko. :) Coś mniejszego ok. No to jaki ewentualnie konkurs byście chcieli? Mortal już jest zaklepany, o dziwo MKI odpaliłem pod Pegiem. ;)

[#54] Re: AmiWigilia 2010 @ Poznań

@radzik, post #53

Na ircu już proponowałem, tutaj też napiszę: Super Skidmarks :)
[#55] Re: AmiWigilia 2010 @ Poznań

@radzik, post #37

Jak bede jechal wezme joya i pada :)

[#56] Re: AmiWigilia 2010 @ Poznań

@Czarek, post #55

SuperHangON

[#57] Re: AmiWigilia 2010 @ Poznań

@Czarek, post #55

i mam nadzieje, że coś Jeszcze ;] jeśli dasz rade :)

[#58] Re: AmiWigilia 2010 @ Poznań

@madman15, post #54

Dobra, gra. To jest tylko pod AGA chyba nie? I chyba w czterech na maksa można na jednym kompie grać?

[#59] Re: AmiWigilia 2010 @ Poznań

@radzik, post #58

Hm, byłem pewien że nullmodem i 8 graczy, ale muszę poszukać. 4 graczy na bank, pewnie trzeba mieć przelotkę na parallel na kolejne 2 joye (do załatwienia/zrobienia). Tak, tylko AGA.
Mam nadzieję że będę, ale nic pewnego. Jak będę to swoją A1200 przytargam.

EDIT:
http://www.amiga-online-games.de/gameinfo.php?menue=STitle&Suchanfrage=Skidmarks%202 - 8 graczy przez nullmodem, ECS/AGA (zdaje się że Skidmarks 1 było tylko AGA czy coś). Nullmodem też posiadam, z resztą w Komputroniku da się kupić :)

Ostatnia modyfikacja: 29.11.2010 19:51:30
[#60] Re: AmiWigilia 2010 @ Poznań

@madman15, post #59

ZTCP dwóch graczy mogło grać na klawiaturze, więc nie trzeba by było mieć 8 joyi :)

BTW. Jeśli nie zdarzy się jakaś nagła awaria w stylu zasypanej konkretnie drogi z Bydgoszczy do Pozka to wpadnę razem ze Skippem na AmiWigilię :)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem