[#31] Re: Amiga na targach w Poznaniu ? :)

@Hellena, post #1

puscilem dalej wiec pare glosow do mojego na pewno dojdzie

[#32] Re: Amiga na targach w Poznaniu ? :)

@arti4-92, post #28

Chrzanisz głupoty, sam go zniszczę!

[#33] Re: Amiga na targach w Poznaniu ? :)

@parallax, post #32

[#34] Re: Amiga na targach w Poznaniu ? :)

@PrzemasIII, post #31

Dziękujemy Wszystkim za głosy :)
Niestety nie wygramy, ale prawdopodobnie zaistniało jakieś oszustwo, bo raczej nie zdobywa się kilku setek głosów w ciągu kilku godzin :) No , ale możemy czuć się zwycięzcami w kategorii uczciwi nasze głosy są "real" :) A kto ma jeszcze ochotę , może oddać głos honorowy na koniec, głosowanie trwa dzisiaj do 24, wcześniej była podana błędna data w regulaminie konkursu.

Dzięki jeszcze raz
pozdrowionka :)

[#35] Re: Amiga na targach w Poznaniu ? :)

@Hellena, post #34

Szkoda :(
[#36] Re: Amiga na targach w Poznaniu ? :)

@Hellena, post #34

Witajcie ponownie :)
Jak pisałem niestety nie udało się wygrać poprzedniego konkursu , ale stoisko zostało wykupione jednak b.małe . Ale jest kolejny konkurs tym razem o rękodzieło artystyczne roku , i tutaj chciałem poprosić o nieco głosików :)

Wchodzimy na http://tnij.org/artannatrendy zezwalamy, klikamy w najpopularniejsze 1 i 2 strona szukamy trzech obrazów Anna Radomska , glosujemy na wszystkie 3 i to już koniec .

Dziękujemy bardzo za każdy głosik :)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem