[#61] Re: SACP #13

@MoDa, post #58

Będą dwie prawdziwe Amigi :)
[#62] Re: SACP #13

@biax, post #61

jak najbardziej prawdziwe... ;-D Do Siemianowic w sumie daleko nie mamy... kilka przystanków busem...
[#63] Re: SACP #13

@MoDa, post #62

Ja i madman15 planujemy zabrać swoje kobiety. Więc pań trochę będzie :)

Benedykt Dziubałtowski
[#64] Re: SACP #13

@Benedykt Dziubałtowski, post #41

W MK II to tradycja , ale Worms DC jest dobrą propozycją :)
Jestem za OK
[#65] Re: SACP #13

@alf, post #64

Tylko MoDzie nie dajcie grać w MK ;)
[#66] Re: SACP #13

@Shoonay, post #65

tak, oczywiście, rozniosę wszystkich w drobny maczek.. szeroki uśmiech Rod Land !
Shoonay wogóle jaka Ty mi znowu opinię robisz... wyjdę na straszną zołzę.. ;-D

Ostatnia aktualizacja: 01.02.2012 13:19:05 przez MoDa
[#67] Re: SACP #13

@MoDa, post #66

Ja mam propozycję troszkę inną :) Zamiast gry na 2óch, może coś w stylu: http://en.wikipedia.org/wiki/Speedrun ?
Może wybierzemy jakąś grę i zaczniemy ją szlifowac do sacp-a ? Założenie - speedrun ale na odległośc - zwycięży ten kto zajdzie najdalej (jeśli nie będzie nikogo kto przejdzie całą grę, w tym przypadku gdyby było więcej takich wymiataczy - ten kto zrobi to w najkrótszym czasie).
Ja obecnie speedrunuje Giana Sisters - świetna sprawa :P (Oczywiście możemy zagrac w GS :P)
[#68] Re: SACP #13

@WojT_GL, post #67

@all

Ludzie, czy ktos ma mozliwosc i ochote zabrac dwoch ziomkow z Bytomia lub Chorzowa? Jezeli znajdzie sie tu jakis ochotnik to prosze o info na forum (gg i mail zaniedbuje ostatnio ;) ). THX!
[#69] Re: SACP #13

@Lokaty, post #68

Ja na 90% w jedną stronę mogę. Jadę rano ok 9 z gliwic. Potwuerdze we wtorek. O której planujcie wracać?
[#70] Re: SACP #13

@WojT_GL, post #69

Powrotu nie planowalismy jeszcze, ale to jest najmniej istotne, wazne zeby w jakims rozsadnym czasie dotrzec na miejsce! ;)
Czekamy na dalsze info...
[#71] Re: SACP #13

@Lokaty, post #70

Lokaty, Podbeskidzie Team przybędzie
[#72] Re: SACP #13

@Grisza, post #54

Grisza, dasz radę wybrać się swoją krypą ?
Obaj z PekDarem pomożemy pchać w razie technical issues ok, racja
[#73] Re: SACP #13

@WojT_GL, post #69

no ja też się przymierzam do przybyciaOK
[#74] Re: SACP #13

@bacus10, post #73

Tez sie przymierzam, jesli nic nie wyskoczy w ostatniej chwili to bede ;]
[#75] Re: SACP #13

@biax, post #72

Myślę,że dam a Daro się wybiera?Będę w kontakcie,jakby,co.Mam takie pytanko,ma ktoś może gierki na PSX1?Byłbym zobowiązany.;)

Ostatnia aktualizacja: 12.02.2012 13:45:55 przez Grisza
[#76] Re: SACP #13

@Grisza, post #75

Daro się wybiera, co prawda moja wizyta z Pegiem i proces odzyskiwania danych się nie powiódł :( Będzie okazja aby utopić smutki w ... wspólnych rozmowach ;)
[#77] Re: SACP #13

@biax, post #71

Biax, pieknie! Licze, ze bedzie rownie dziko jak na ostatnim jubileuszowym zlocie!! Do zobaczyska, szatany!!! :D
[#78] Re: SACP #13

@Lokaty, post #77

Jes, it łil bi :)
[#79] Re: SACP #13

@Lokaty, post #77

Lokaty przepraszam,że nie dałem znać w sprawie tego chłodzenia,może przedyskutujemy,to na miejscu,jak tylko się zjawię.Biax mam nadzieję,że wszystko wypali.
[#80] Re: SACP #13

@Lokaty, post #70

Jedna sprawa się wyjaśniła, która przeważa za tym, że pojadę, pozostają już tylko dwie :)
1) Zaczyna mnie brać choroba, ale z nią walczę, więc powinienem przeżyć do soboty,
2) w środę muszę zawitać do berlina - ktoś tam przebąkuje że mam zostać na dłuższy workshop, ale mi się to nie uśmiecha więc chce w tym samym dniu wrócić (a przynajmniej przed sobotą) - to okaże się we wtorek :P

Teraz jest już 92%, skąd i o której (najpóźniej/najwcześniej) chcecie jechać? Zabieracie sprzęt (mam kombi więc można dużo zabrać).
[#81] Re: SACP #13

@Grisza, post #79

Spoko Grisza, obgadamy temat na zywo! :)
[#82] Re: SACP #13

@Lokaty, post #81

Lokaty mogę Cie z Chorzowa zabrać , napisz do mnie na gg to się umówimy na konkretną godzinę:)
[#83] Re: SACP #13

@WojT_GL, post #80

Fajnie! Na spokojnie sobie wszystko poukladaj, my sie dostosujemu. Pierwotnie wyruszamy z Tarnowskich Gor, a pytalem o podwozke tak przy okazji, zeby sie juz nie przesiadac na bus do Siemcow. Mamy dwie mozliwosci - wysiadziemy w Bytomiu na dworcu, albo w Chorzowie na estakadzie. Oczywiscie jak trzeba bedzie to podejdziemy do punktu parkingowego... . ;)
Sprzetu nie bierzemy (joya mozna w rece zapakowac ;P ).
[#84] Re: SACP #13

@Lokaty, post #83

A to w ten sposób :) To lepiej was zgarnąc już w bytomiu :)
[#85] Re: SACP #13

@WojT_GL, post #84

Ok, w takim wypadku czekam na dalsze info. :)

@vegeta
Stary, ustalmy tak, ze jezeli WojTowi cos sie zmieni to sie zglosze, ew. jak bedzie ktos chetny sie z wami zabrac to bierzcie innych, zeby nie robic zamieszana... :>

Ostatnia aktualizacja: 12.02.2012 16:28:03 przez Lokaty
[#86] Re: SACP #13

@Grisza, post #79

Tak, wybieram sie. Obecnie nie przewiduje aby cos moglo przeszkodzic w wizycie na SACP. Jedynie caru nie bede mial, wiec jak bedzie mozna sie przybrac do Twojej crypy to chetnie pojade. Pytanie czy caly nasz sprzet damy rade zaladowac do Twojego bagaznika? Pamietam ze ostatni raz kiedy wybralismy sie moim kombi to bagaznik byl w zasadzie pelny.

Ostatnia aktualizacja: 12.02.2012 21:07:12 przez pekdar
[#87] Re: SACP #13

@pekdar, post #86

A kiedy i gdzie będzie ten zlot? Bo jestem chętny:)
[#88] Re: SACP #13

@Sitesot, post #87

Sie juz wiele razy pojawilo :) SACP #13
[#89] Re: SACP #13

@WojT_GL, post #88

No to raczej przyjdziemy w 3 osoby, ale 2 osoby toraczej gracze tylko w gry Amigowe:)
[#90] Re: SACP #13

@pekdar, post #86

Nie ma problemu Daro.Myślę,że jakoś się zmieści,najwyżej Biax będzie trzymał na kolanach.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem