[#11]
Re: Miejsce spotkań klasykowców - kto zainteresowany?
@YERZMYEY/HOOY-PROGRAM,
post #10
@Wszyscy
Dziękuję za tak szeroki odzew, bardzo się z tego powodu cieszę. Każdy wkład, nawet zwykłe dodanie otuchy jest na wagę złota.
Yerzmyey, my jako klub "RNS" mamy już Twoją muzykę, teraz trzeba dokończyć grę, w której ta muzyka się znajdzie. Całkiem niedawno dołączył do klubu AceMan - drugi muzyk, który również zaoferował swój talent.
Zatem wszystko teraz spoczywa na programistach i koordynatorach. Ja jestem programistą i muszę przyznać, że pisanie idzie mi coraz lepiej (mówię to szczerze). Muszę się jeszcze zdecydować, który projekt dokończyć, będzie to najpewniej gra "Arcymag" albo "Nurek", bo do tych gier przygotowana jest grafika.
Jeśli chodzi o kącik klasyka to sugerowałbym jeden dział forum poświęcony tylko klasykowi. Wiem, że jest już dział "Amiga", ale przydałby się jakiś poświęcony właśnie osobom twórczym w środowisku amigowców klasykowców.
Dajcie mi jeszcze trochę czasu, teraz w ciągu sierpnia i września będę bardzo się starał, aby nasz pierwszy projekt złożyć. Jest to realne, co do moich umiejętności mogliście się przekonać po edytorach napisanych przeze mnie, klonie Robbo oraz kilku wersjach pokazowych "Arcymaga" i "Nurka". Sądzę, że we mnie jest potencjał, który nie został jeszcze wykorzystany.
Dajcie mi miesiąc na napisanie pierwszej pełnej wersji "Arcymaga", jeśli nie dotrzymam terminu możecie postawić na mnie krechę...
Pozdrawiam przeserdecznie.