Duracel, do której podstawówki na Pradze chodziłeś?
Uuuuu, było tego trochę ;)))
Nie, no tak na poważnie, to chodziłem blisko obok Ciebie, ale krótko - na Kawęczyńskiej do muzycznej, potem do 73 na Brzeskiej przy Białostockiej, i od 6 klasy do 50 na Jagiellońskiej.
Ale podejrzewam, że na pewno mamy jakichś wspólnych znajomych. Na Pradze to nieodzowne ;)
A wychowałem się na Brzeskiej i tak do 30 roku tam sobie mieszkałem... stąd ten mój charakter buntowniczy ;)
---------------------
Co do tego gościa z Katowic, to koniecznie musicie go namówić, żeby na swoim stoisku Amigę podłączył i odpalił jakąś klasykę. Będą przyjeżdżać z całej europy zdjęcia mu robić ;)
Nie dość, że sobie reklamę zrobi, to jeszcze giełda zyska popularność :)
---------------------
A co do Grzybowskiej. Fajnie by było zrobić takie party-zlot, ogólnodostępną imprezę retro w tej szkole. Sądzę, że i media wtedy by się tym zainteresowały, właśnie w kontekście przeszłości tego miejsca. Jest tam ciągle szkoła w ogóle?
Wiem, że czasami ten sentymentalizm bierze górę nad zdrowym rozsądkiem, ale właśnie takie chwile i takie stany emocji są istotą życia. Chciałbym usłyszeć i zobaczyć jeszcze raz ten sam zgiełk, tę kakofonię rozmów tłumu zmieszaną z odgłosem skopiowanego dysku w X-Copy, muzyką z "Bestii" w tle, ten cały uporządkowany harmider z kolorowymi obrazkami na starym sprzęcie z tamtych czasów w tym samym miejscu
Niektóre rzeczy zmieniają się za szybko... albo to życie takie krótkie ;)
Ostatnia aktualizacja: 20.11.2012 07:31:32 przez Duracel