[#31] Re: Koszalin i okolice

@Tom Rain, post #30

A więc - sobota ?

Będę kombinował żebym miał sobotę wolną - ale nie daję 100%

Jak będę miał wolne to jestem na 10000000000% szeroki uśmiech
[#32] Re: Koszalin i okolice

@Tom Rain, post #30

Na 99.99% podjadę.
[#33] Re: Koszalin i okolice

@Tom Rain, post #30

[#34] Re: Koszalin i okolice

@tbxx, post #33

Oraz tutaj.

Co do oznakowania, to były drogowskazy, ale większość ktoś pozrywał...
No na billboardy to mnie nie stać ;)

Jeśli chodzi o stricte klubową imprezę to nie ma problemu. Jak ktoś się określi to możemy działać :D

Ostatnia aktualizacja: 12.08.2014 17:54:26 przez Tom Rain
[#35] Re: Koszalin i okolice

@Tom Rain, post #34

Mi wrypali dyżur w sobotę i nie miałem zamiennika i kiszka wyszła z mojego przyjazdu.

PS: Odbiję sobie w Pazdzierniku na " Errorze " he he ok, racja
[#36] Re: Koszalin i okolice

@Tom Rain, post #34

Gratulacje Tom! Fajnie, że wszystko się udało a 50 osób to niezły wynik.

Pozdro i mam nadzieję widzimy się w Gdańsku :)
[#37] Re: Koszalin i okolice

@sachy, post #36

Dzięki ;)

Też mam nadzieję, że Gdańsk wypali w tym roku - coś się dzieje w temacie?
[#38] Re: Koszalin i okolice

@Tom Rain, post #37

Trzymajmy kciuki :)
[#39] Re: Koszalin i okolice

@sachy, post #38

A i jeszcze taka wzmianka odnaleziona w necie: fotorelacja
[#40] Re: Koszalin i okolice

@Tom Rain, post #30

Siemanko,

w planach jest impreza amigowa (bardziej wystawowa) w Koszalinie. Generalnie nie ma problemów z miejscem - Hala Kupiecka w Koszalinie (może być kilka boxów udostępnionych). Moim zamierzeniem jest termin długiego weekendu czerwcowego, tj. 5 czerwca. Można to rozbić na dwa dni. Impreza ma mieć charakter otwarty dla zwiedzających.

Plusy:
- brak opłat za media,
- dostępne są sanitariaty,
- jakieś jedzonko też się znajdzie (Kebabeze :P).

Minusy:
- jeszcze nie wiem jak to godzinowo może wyglądać (wstępnie 10-18 w piątek, 10-16 w sobotę),
- (na razie) brak stołów,
- brak miejsca na nocleg - to już kwestia indywidualna dla każdego czy hostele, pokoje na mieście.

Wszystkich zainteresowanych zapraszam do udziału i dyskusji. Po weekendzie majowym będę ugadywał się ze szczegółami, aby do połowy miesiąca dopiąć termin.
[#41] Re: Koszalin i okolice

@Tom Rain, post #40

Tyle jest tych imprez teraz, że chyba ciężko będzie wbić się dobrze z terminem...
[wyróżniony] [#42] Re: Koszalin i okolice

@_Skiba, post #41

Szczerze, to osobiście uważam że za dużo :P

Jakkolwiek, ja staram się zaatakować z terminem w miarę luźnym, aczkowiek możliwie najbardziej okupowanym u mnie w terenie - stąd aktualny długi weekend czerwcowy.
Najgorzej z noclegiem dla zainteresowanej braci, ale jeśli trzeba to na 2 pokojach w 10 się zmieścimy z after-party :P
[#43] Re: Koszalin i okolice

@Tom Rain, post #40

No ja raczej przybędę :)
[#44] Re: Koszalin i okolice

@superbonio, post #43

Ja raczej też będę, będzie okazja zwrócić cd-romy ;)
[#45] Re: Koszalin i okolice

@_Skiba, post #44

Siemanko,

w tym tygodniu powinienem dopiąć do końca termin i godziny.
Stoły będą załatwione więc teraz kwestia czy lokować się w boxach czy na holu: boxy trochę małe są więc stawiam na główny hol.

Godzinowo nie powinno być problemów (np. od 9tej do 19stej w piątek, 8-18sta sobota), ale to napiszę po dopięciu terminów.
[wyróżniony] [#46] Re: Koszalin i okolice

@Tom Rain, post #45

Oczywiście się pojawię, o ile na to okoliczności pozwolą. Tym razem najlepiej z własnym sprzętem ;)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem