[#1] Spotkania w Łodzi
Krótko:
- chciałbym zebrać listę osób, która jest tu zarejestrowana i jednocześnie jest z Łodzi lub okolic;
- dowiedzieć się, kto z ww. byłby potencjalnie zainteresowany okresowymi spotkaniami (np. raz w miesiącu)

Spotkania, jakie mam na myśli to:
- wynajęta salka;
- kilka komputerów jako stała ekspozycja do gier i zabaw (niekoniecznie tylko Amigi);
- wieczorki tematyczne (dema, konkursy gier, edukacja, werbowanie "nowych" :))

...jak już zobaczę, jaki jest odzew i na czym stoimy, to później pomyślę, co dalej ;)

Ostatnia aktualizacja: 24.07.2013 18:02:07 przez _arti
[#2] Re: Spotkania w Łodzi

@_arti, post #1

Zgłaszam się :)
[#3] Re: Spotkania w Łodzi

@_arti, post #1

Od pazdziernika znow bede krazyc miedzy Lodzia a Slaskim, wiec nie widze przeszkod zeby sie co jakis czas dolaczyc, tak jak zdarza mi sie czasem na SACP :)
[#4] Re: Spotkania w Łodzi

@_arti, post #1

Nie musi byc az tak bardzo z okolic.
Polskibus wozi z wrocka za 5-20zl , wiec jesli spotkania bylyby duzo wczesniej planowane , tez moglbym sie pojawic :)
[#5] Re: Spotkania w Łodzi

@_arti, post #1

Jeśli chodzi o takie inicjatywy zawsze mnie możesz brać pod uwagę. ;)
[#6] Re: Spotkania w Łodzi

@_arti, post #1

Ja też mogę podjechać, w sumie to nie tak daleko OK
[#7] Re: Spotkania w Łodzi

@superbonio, post #6

Jeśli będę na miejscu patrz Zgierz to mogę wpaść ze swoim sprzętem. A1200 i wszystko jasne.
[#8] Re: Spotkania w Łodzi

@_arti, post #1

Buuu, AUG reaktywacja?
To były wspaniałe czasy ;)
Ja już mam za daleko.
[#9] Re: Spotkania w Łodzi

@pawelini, post #8

pawelini, Ty z Pyrlandii? :)
[#10] Re: Spotkania w Łodzi

@dominiqr, post #9

Nii, znad morza!
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem