[#1] DKiG Wrocław 2014 - lista obecności
Kto się wybiera na wrocławską edycję imprezy Dawne Komputery i Gry (24-25 maja 2014)?
Ja się wybieram z synem (niecałe 5 lat) w niedzielę.
[#2] Re: DKiG Wrocław 2014 - lista obecności

@MDW, post #1

Ja oczywiście! szeroki uśmiech
[#3] Re: DKiG Wrocław 2014 - lista obecności

@MDW, post #1

Mnie nie będzie. Pixel Heaven jest teraz priorytetem dla mnie ale alt_ pewnie jedzie, co @alt_?
[#4] Re: DKiG Wrocław 2014 - lista obecności

@_arti, post #3

Moją gębę będzie można zobaczyć zarówno na DKiG, gdzie rozstawię się z prawie wszystkimi moimi Amigami, a także poprowadze prelekcje, jak i na PH 2014, gdzie będę członkiem ekipy Muzeum Historii Komputerów i Informatyki z Katowic.
[#5] Re: DKiG Wrocław 2014 - lista obecności

@alt_, post #4

Prelekcja w sobotę czy w niedzielę?
[#6] Re: DKiG Wrocław 2014 - lista obecności

@MDW, post #5

Z przyczyn obiektywnych (wystawiam swoje komputerki), zamierzam się pojawić. :)
[#7] Re: DKiG Wrocław 2014 - lista obecności

@OSH, post #6

alt_, OSH:
Wygląda na to, że przy jakiejkolwiek Amidze na DKiG usiądziemy to będzie to Amiga kogoś z PPA. :)

Ostatnia aktualizacja: 18.05.2014 22:41:40 przez MDW
[#8] Re: DKiG Wrocław 2014 - lista obecności

@MDW, post #7

Nie wiem jeszcze w który dzień. A co do Amig - pewnie tak będzie jak mówisz. Jedynie zapewne Retrogralnia przywiezie swoją A600 albo A500.
[#9] Re: DKiG Wrocław 2014 - lista obecności

@alt_, post #8

alt, a zrobisz ten kabel null-modem? Muszę sobie przyomnieć, jak się konfiguruje SCR na dwie Amigi...
[#10] Re: DKiG Wrocław 2014 - lista obecności

@OSH, post #9

Kurczę, postaram się znaleźć na to chwilę czasu....
[#11] Re: DKiG Wrocław 2014 - lista obecności

@alt_, post #10

Byłoby fajnie, bo inaczej turniej się nie odbędzie, albo będzie mniej atrakcyjny...
[#12] Re: DKiG Wrocław 2014 - lista obecności

@MDW, post #1

Będę w sobotę na 2-3 godziny (ok 11-12).
W niedzielę może też uda się na chwilę pojawić.
[#13] Re: DKiG Wrocław 2014 - lista obecności

@MDW, post #1

Bede przez wieksza czesc imprezy.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem