Dziękuję wszystkim za przybycie.
Choć nie był to rekord imprezy pod względem ilości sprzętu, to w sumie ludzi przewinęło się sporo - tak ok. 30-35 osób.
Wielkie dzięki Wali7 że wpadłeś. Choć trochę późno, ale co mieliśmy okazję zobaczyć to zobaczyliśmy. Zwłaszcza mnie bardzo dużo dało obejrzenie jak działa Indivision ECS i ACA500. Musisz koniecznie wypieścić sobie jedną A500/A500+ na bóstwo, bo z takimi bonusami będzie robiła wrażenie :) . Pokaz GBA1000 super - szacun, że Ci się chciało zrobić takie dzieło. Zaglądaj do nas częściej!
Doman nieźle się uśmiałem z twojego posta

. Filmik z dowodem - posrałem się ze śmiechu

. Kurna ze 30 minut żeś stał z tym telefonem, żeby nakręcić chociaż raz moją klęskę i się udało - jak ślepej kurze ziarno

. Dostawaliście z Alfem, często z Flawessem. Dobrze, że zwiecha Amigi zakończyła waszą hekatombę

. Tak jak mówiłem macie ze mną szanse tylko jak jestem po piwach

.
Jednak co sobie pograliśmy to pograliśmy. I refleksje o samym mortalu też były. Super spędzony czas do samego końca - dzięki Ziomy!
Szkoda, że Pekdzio był bez sprzętu, jakoś mi brakowało muru za moim monitorem w postaci jego A4000 :) . Żeby to mi był ostatni raz

.
Bardzo młody Amigowiec z mamą/babcią zrobił dla mnie spore wrażenie. Jak widzicie ludzie nowe pokolenie to nie tylko PSx i XBox czy modern PC. Mam nadzieję, że będzie wpadał ze swoją 600-tką regularnie

.
Madzio - dzięki za pomoc w konfiguracji mojej A1200. Teraz jak mam dostęp do pozostałych partycji rozwinę skrzydła

. No i ACATune wreszcie działa i Ami widzi 128MB Fast - dzięki stary!
y* - pierwszy raz bez sprzętu. Do tego się dowiedziałem, że odwiedził Muzeum Zabytków Informatyki w Katowicach! Dobrze, że miałem okulary bo bym musiał zbierać oczy z podłogi, a tak odbiły się od szkieł i wpadły z powrotem na swoje miejsce

. Kamil ten brak sprzętu to mam nadzieję nie reguła

?
Bacuś/Daniel - dzięki za udostępnienie interfejsu Ryś. Sprawdziłem w akcji i działa po prostu pięknie! Na bank kupuję - kawał świetnie wykonanego i w pełni działającego sprzętu. Nawet gałki analogów mi działały w padzie - testowałem pod Mortal Kombat II !
Rafał A-3000 - zeskanuję Ci te artykuły o Music-X i dam linka do ściągnięcia. Music-X to naprawdę fajny program i działa na zwykłej A500 z 1MB RAM! Jak widziałeś działa jak ta lala

.
Niestety z tej edycji nie mam fotorelacji bo mi zapchało aparat. Czekam na relacji foto/video innych uczestników zlotu.
Do zobaczenia w styczniu 2015r!
Pozdrawiam,
Azz