[#1] Retro Gry w Koszalinie
Siemka,

aktualnie jestem w trakcie rozmów (decyzja zapadnie po aprobacie prezydenta miasta), ale na 22 listopada w Koszalinie planujemy pokazać ze znajomym (z retroage) trochę sprzętów: ja Amigusie, on konsolki. Tematyka - miały być gry sportowe,plus do tego Koszalińskie Mistrzostwa SWOS :D ale gry będą różnorakie.

Dyrektor szkoły, w której chcemy to organizować, jest za, tylko musimy się zmierzyć z biurokracją.
[wyróżniony] [#2] Re: Retro Gry w Koszalinie

@Tom Rain, post #1

Impreza zakończona pełnym sukcesem, co uwieczniłem na filmie i zdjęciach:

Retro Games Show 2014

W porównaniu z sekcja Retro na Hall Of Games we Wrocławiu to tutaj było znacznie więcej amigowego sprzętu :) Na HOG z Amig były tylko 500,600,1200 i koniec. Choć w planach mieli mieć komplet sprzętu amigowego ale ktoś tam nie dowiózł sprzętu - mówi się trudno :( A tutaj ... bajka dla amigowca :)
[#3] Re: Retro Gry w Koszalinie

@macsurf78, post #2

Gratuluje !
W Gdańsku na Retrokompie też bylo by więcej ludzi..... gdyby zrezygnowali z tych śmiesznych biletów.....
[#4] Re: Retro Gry w Koszalinie

@stryker, post #3

Wiesz co, moim skromnym zdaniem, odniosłem wrażenie, że właśnie dzięki darmowej imprezie dla wszystkich z ulicy przekroczyliśmy grubo ponad 500 osób odwiedzających. Co prawda nie było ewidencji (bo jak) ale z obserwacji powiem, że były godziny, że cała sala była zawalona... No i dużo powracających było: z rana wpadli, potem obiad w domu, i popołudniu powtórka z rozrywki szeroki uśmiech
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem