[#1] DYskusja z naczelnym Magazynu Amiga
Nie wiem czy już nie było na forum, ale latając po YT w wyszukiwaniu amifilmików znalazłem to: WYWIAD
[#2] Re: DYskusja z naczelnym Magazynu Amiga

@xtro, post #1

Było pomysł Ale chcesz se pogadać pomysł Może podcast z MP? pomysł
[#3] Re: DYskusja z naczelnym Magazynu Amiga

@parallax, post #2

No ja zasugerowałem do podcastu dwu osobników których znam. Jeden się zastanawia drugi nie wiem bo nie mam kontaktu. Być może przyda się do podcastu , kto wie. W każdym razie Amiwigilia jest bardzo fajnym pomysłem na rozruszanie środowiska. Sam pod jej wpływem zdecydowałem się nie sprzedawać A1200 i nawet ją na stałe postawię i "podrasuję"

Ostatnia aktualizacja: 29.10.2014 15:24:03 przez xtro
[#4] Re: DYskusja z naczelnym Magazynu Amiga

@xtro, post #3

Zdradzę, że ja widziałbym chętnie wywiady z takimi ludźmi jak:

Silver Dream - naczelny "Kebaba"
ks. Jan Pikul - od sterowników drukarek
i kilku innych ale nie chcę pomieszać nazwisk... może niech inni coś dopiszą to autor podcastu będzie miał do myślenia :)
[#5] Re: DYskusja z naczelnym Magazynu Amiga

@xtro, post #4

Jak na razie próbowałem namierzyć naczelnego ACS, ale kontak do niego nie jest łatwy. Z tego co wiem, wyjechał za granicę i nie ma go jak namierzyć. Ale może jeszcze się uda coś wymyślić.

Naczelnego MA, można spróbować, jeśli będzie miał ochotę. Jednak najpierw też trzeba go namierzyć. ;)
[#6] Re: DYskusja z naczelnym Magazynu Amiga

@xtro, post #4

Z Ks. Pikul jest na PPA od kilku lat...
[#7] Re: DYskusja z naczelnym Magazynu Amiga

@Hubez, post #6

Z Ks. Pikul jest na PPA od kilku lat..

No coś Ty, poważnie?! Ja jestem ciekaw tego człowieka ok, racja
[#8] Re: DYskusja z naczelnym Magazynu Amiga

@BULI, post #7

http://www.ppa.pl/publicystyka/ks.-jan-pikul-luty-2007.html
[#9] Re: DYskusja z naczelnym Magazynu Amiga

@Valwit, post #8

Eee to znam
ale przy okazji sobie odświeżyłem sobie ten wywiad, jak i również z św. pamięci prof. Bruszewskim (bardzo mądre słowa na koniec o tym co rządzi światem i jakich dokonujmy wyborów).
[#10] Re: DYskusja z naczelnym Magazynu Amiga

@radzik, post #5

Porozmawiaj na IRC z użytkownikiem skrzyp. Może uda się tego dokonać.
[#11] Re: DYskusja z naczelnym Magazynu Amiga

@radzik, post #5

Jeśli można coś podpowiedzieć to może fajnie by było zrobić listę "pytań do" od Forumowiczów chyba, że osobistości, z którymi jest przeprowadzana rozmowa stanowią niespodziankę.
[#12] Re: DYskusja z naczelnym Magazynu Amiga

@pong777, post #11

Z tymi pytaniami, taki mam plan. Ale to najszybciej od 4-5 odcinka. Poza tym gość, też musi się na powyższe zgodzić. Tak czy siak będę o tym myślał.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem