[#1] Noc Muzeów 2015 - Łódź
Hejka,
wszystko wskazuje na to, że w tym roku, 16 maja (sobota), będę organizował wystawę retro-komputerów Łodzi. To jeszcze tak wstępnie, bo nie jest wszystko do końca ugadane a wiadomo, jak to jest z państwowymi instytucjami

Tak czy siak, chciałem zapytać, czy są w Łodzi chętni ludzie do pomocy, którzy chcieliby wystawić też swoje sprzęty i poopowiadać trochę o nich zwiedzającym?

Jeśli tak, piszcie proszę do mnie bezpośrednio na mejla - ja@piotrpotera.com, z tematem "NM 2015". A jak macie jakieś pomysły czy propozycję na event, to w tym wątku OK

Dzięki!

Ostatnia aktualizacja: 10.04.2015 09:16:01 przez _arti
[#2] Re: Noc Muzeów 2015 - Łódź

@_arti, post #1

16 maja? Hmm, muszę pomyśleć. Zwłaszcza, że masz moją CD-32.
[#3] Re: Noc Muzeów 2015 - Łódź

@OSH, post #2

Która zasadniczo działa ;)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem