A ja tobie dziękuję, że udało ci się namówić mnie na wyjazd, bo w tym samym czasie odbywało się też inne party.

Następnym razem też możesz na mnie liczyć, jeśli chodzi o sprzęt, tylko wtedy trzeba będzie go targać dwoma autami.

Do tej pory spróbuję w końcu wstawić 1200 w Infinitiva i postawić OS 4.1 i też wziąć ze sobą.
Było super. Koło moich stolików przewinęło się naprawdę mnóstwo ludzi, którzy oprócz grania mieli ochotę nieco pogadać o sprzęcie, który pamiętają z dzieciństwa lub czy też z pracy zawodowej. Dostałem nawet do zgrania parę dysków ze spolszczonym na Grzybowskiej softem, którego jak na razie nie ma w Sieci, ale w ciągu paru dni to się zmieni.

Masę luda tłukło na Jaguarze wyposażonym w Skunkboarda, co dzięki twojemu lapkowi pozwoliło pokazać wszystkie fajne tytuły, jakie na niego wyszły. Zależało mi też, by pokazać, co można wycisnąć z 30-letniej maszynki, więc produkcje demoscenowe na 800XE gościły bardzo często. Wielu po raz pierwszy w życiu widziało 1200XL i 800, o 600XL nie wspominając.

Pomęczę brata o reanimację 400.
Dzięki za piątkowy wieczór i za bardzo ciekawą dyskusję z Dino i Jeffem.

Po afterparty już padałem na nos i naprawdę żałuję, że nie udało mi się dotrwać jeszcze tych 2 h do kebaba.

Liczę na wideo z paneli, bo nie byłem na żadnym, choć miałem ochotę, ale koniec końców wolałem pogaduchy ze zwiedzającymi.
@Sokok: El Nino ma szaleć, mrozy siarczyste idą.
@Tom Rain: dzięki za poratowanie śrubokręcikiem w kryzysie.
Ostatnia aktualizacja: 30.09.2015 00:36:39 przez voy
Ostatnia aktualizacja: 30.09.2015 00:43:03 przez voy