[#135]
Re: SACP vol 25 - 12.09.2015r
@Vato,
post #133
Ja też już w domu i dziękuję organizatorom za fajne jak zawsze spotkanie, oczywiście Griszy za zajęcie się moim sprzętem . Nie wiem co z tą moją amigą będzie ale chyba wystawię na PPA ogłoszenie. Czas upłynął migiem a do następnego daleko .
Teraz już zaraz się pytam wielkich fachowców czy ktoś by był chętny rozkminić mi tą moją amigę by normalnie banglała? . Bo trudno ją ogarnąć i w kupę całość uruchomić.
Ale odszedłem od tematu , było sporo ludu większość znajomych twarzy , konkurs nie wyszedł bo się załoga rozeszła na żarełko (a miałem nadzieję że zdobędę 1 miejsce :) żartuję oczywiście ) . To nic zabawa i tak była przednia jak widziałem kolegów fajnie bawiących się przy sprzętach. Kurcze zobaczyłem dopasione na maksa C64 , szczena opada co oni robią z tym sprzętem. Był jeden Schneider (nie wiem czy dobrze napisałem) ale kiedyś to było marzenie widziane tylko w katalogu Qelle. Był też jeden przedstawiciel handlowy reprezentujący firmę Cloanto z osprzętem do amigi , można było się zaopatrzyć w fanty tej firmy na miejscu co niektórzy uczynili.
Normalnie mega wypas :)
Pozdrawiam organizatorów i tą miłą panią co została chyba do końca

Na następną imprę się jak zwykle piszę i oby czas nieźle zapier...ł bo już nie mogę się doczekać.
Dobra dobra już kończę