Wielkie podziękowania dla AS'a za powrót do imprezy po dwóch latach i ponowną organizację.
To, że ludzi było mniej jest splotem kilku czynników - przerwa w "nadawaniu" imprezy, Pixel Heaven który odbył się parę dni wcześniej, oraz (wyciągając wnioski zebranych informacji) z powodu zarabiania pieniędzy w ciężkich czasach i emigracji zarobkowej
Chciałem też bardzo podziękować Bartkowi Voyagerowi za jak zwykle ciekawą, wyważoną, pozbawioną emocji i naprawdę obiektywną dyskusję na poziomie. Mogłem wreszcie lepiej zrozumieć wydarzenia związane z fiaskiem trwałej reanimacji Secret Service oraz sytuacji która powstała pomiędzy Robertem Lapuszem a Waldemarem Pegazem i która tak przykro dla entuzjastycznych marzycieli i fanów SS się skończyła.
Dzięki tej dyskusji łatwiej mi się wewnętrznie z tym wszystkim poukładać. Rezygnuję z bojkotu PH

i jeżeli w przyszłym roku wciąż będzie w przeważającej mierze poświęcona Retro, to ponownie pojawię się po dwóch latach przerwy z synem.
Udało się zorganizować szóstą edycję turnieju SWOSa na AmiWAWA. Oprócz ufundowanej przez nas z Westernem tradycyjnej butelki Grolscha AS zadbał o sponsorów którym również bardzo dziękujemy... i to podwójnie ponieważ zapewne z powodu (sic!)

niezbyt wysokiej frekwencji znowu po latach udało się nam z Westernem zająć dwa pierwsze miejsca :)
U mnie jest to tym bardziej wstydliwe ponieważ po tak długiej przerwie od grania i marnym początku turnieju, cudem udało mi się przejść półfinał i ulec w nim w dwumeczu z Westernem tylko jedną bramką

. Na pewno rozgrywałem się trochę z meczu na mecz i pomogła zmiana marnej Hiszpanii w półfinale na Holandię
Dziękuję za wygraną, prenumeratę PIXEL'a, na pewno w wolnej chwili z piwkiem w ręku będę go "studiował" i łapa mi już teraz nie uschnie ;)
Jestem także pod wrażeniem Bajtka o którego kilka dni temu prosiłem i udało się go nabyć dzięki Voyagerowi i uprzejmości Kashinho, który pożyczył mi gotówką piętnastaka (Voyager nie miał terminala do płatności kartą ;) )
Tak na marginesie Kashinho, bardziej zasłużyłeś ode mnie na ten finał z przekroju wszystkich meczów na wczorajszym turnieju. Mam nadzieję, że po dzisiejszej porażce z Irlandią Północą która nastąpi za kilka godzin ;) nasze Orły odrodzą się w drugiej części turnieju jak ja i również zajmą drugie miejsce ;))).
Podziękowania dla Grześka GRXMRX'a za zacięte mecze w turnieju. Cicha woda brzegi rwie

Naprawdę jestem pod wrażeniem Twojego poziomu. Szkoda, że nie grałeś podczas wcześniejszych edycji. No i miło było się poznać osobiście. Jak widać nikt nikogo nie pogryzł ;).
Jeszcze raz wielkie podziękowania dla wszystkich.
I jak mówiłem, frekwencja może być wyższa niż w najlepszych czasach tylko Andrzej AS musi dokonać jakiegoś cudu i spróbować zabezpieczyć dwa dni i jakieś "pole namiotowe" :)
Ostatnia aktualizacja: 12.06.2016 13:49:14 przez Duracel